Herkese hayırlı akşamlar dilerim.Biraz forex biraz viop biraz da borsa geçmişim var ortaya karışık

Çelik çomak hocam , mebes hocam , hakan hocam , esma hocam , Ekim ayı sıkı sıkı takip ettim sabırlı davrandım önce Sermaye olarak koyduğum paranın yarısını on beş günde kazandım.Daha sonra peş peşe kaybettim sabredemedim iki bin lira üç bin lira zararlar ile pozisyonlar kapattım.Öyle ki MNDRS zararına kapattım beklesem zararım kalmayacaktı OSTIM zararına kapattım beklesem zararım olmayacaktı.En son yine dayanamadım bugün GOODY zararına kapattım.Biliyorum ki beklesem yine zararsız kapatacaktım.Şuan başlangıç sermayemdeyim kazandığımı kaybettim.En son MARKA için emir verdim.Pazartesi tavandan açacağını düşünüyorum tavandan alım emri verdim.MARKA için düşünceleriniz neler kimileri 24.00 TL hedef çiziyor.Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.Bir de OSTIM bedelli için bugün başvuruyu yapmış.Halbu ki şirketi aradım yetkili ile görüştüm ay sonunu bulur demişti.Nasip böyleymiş.OSTIM bedelli onayı gelene kadar daha da yukarı gidecek gibi.MARKA ve OSTIM için düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yer İmleri