Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    ne zamandan beri hisse alım satımı yapmıyorsunuz
    En son THY almıştım Mayısta
    Bir ara %20'yi görünce sattım.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    En son THY almıştım Mayısta
    Bir ara %20'yi görünce sattım.
    1 tl den aşağı, 5 tl den yukarı olan hisselerde kaybetme olasılığı %70 kadar çıkıyor.
    1-5 arası %30 u nadiren geçer. gerçek HEDGE borasımızda budur. Bunu hesaba almayınca her türlü riske açık oluyoruz.
    1-5 arasına hakim olmak daha kolay. daima %100 ün içinde bir kazanma şansına sahipsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    1 tl den aşağı, 5 tl den yukarı olan hisselerde kaybetme olasılığı %70 kadar çıkıyor.
    1-5 arası %30 u nadiren geçer. gerçek HEDGE borasımızda budur. Bunu hesaba almayınca her türlü riske açık oluyoruz.
    1-5 arasına hakim olmak daha kolay. daima %100 ün içinde bir kazanma şansına sahipsiniz.
    Sn Regal ustad sizde hisse fon yoktu hatırladığım kadarıyla . Eurobond fonları vardı değil mi

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sn Regal ustad sizde hisse fon yoktu hatırladığım kadarıyla . Eurobond fonları vardı değil mi
    Evet sayın doktorum, DBA, ARE,TLE, TDG Vardı,
    önca altın fonu sonra diğer 3 bond dan çıktım.
    şimdi
    MPS TKF YDI RBH ADP almıştım.
    Geçenlerde, myfinans ustadımın tensipleri ile hisse fonlara MAC KPC dahil oldular.

5. Arkadaslar deniz yatirim üzerinden hisse alim satımlarını yapiyorum. Geçen gün alt pazarda işlem gören hisseler için risk bildirim formunu onaylamazsam o hisselerden alış yapamayacağıma dair sms geldi. Cumartesinden itibaren onaylayabilecegimi söylediler mh aradığımda. Ama hala Öyle bir form yok hicbir kanalında. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mi?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Işte bu yüzden kadife'ye bir süre daha bakmak lazım ustad....

Para basıp villada yan yatacagiz, akşama kadar chiwas içip, kitap okuyup, ps5 falan... 😀😀
    Anlasilan sizde daha cocuk yok ustadim
    😀😀😀😀😀

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Arkadaslar deniz yatirim üzerinden hisse alim satımlarını yapiyorum. Geçen gün alt pazarda işlem gören hisseler için risk bildirim formunu onaylamazsam o hisselerden alış yapamayacağıma dair sms geldi. Cumartesinden itibaren onaylayabilecegimi söylediler mh aradığımda. Ama hala Öyle bir form yok hicbir kanalında. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mi?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok bana oyle bir uyari cikmadi

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Arkadaslar deniz yatirim üzerinden hisse alim satımlarını yapiyorum. Geçen gün alt pazarda işlem gören hisseler için risk bildirim formunu onaylamazsam o hisselerden alış yapamayacağıma dair sms geldi. Cumartesinden itibaren onaylayabilecegimi söylediler mh aradığımda. Ama hala Öyle bir form yok hicbir kanalında. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mi?

Doğrudur Oyak'ta öyle bir mesaj yolladı.
    Ama ilgilenmediğim için formu aramadım.

Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •