Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop - XXVII

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    havayolları ve tupraş alabilrsin..Bedava
    akkız pay vadelim deli kar yazdı,pay vadeli kapandı ve karlar spot akkıza döndü sıfır maliyetli,akkız düşerse tekrar pay vadeli alırım bedava fiyata

tüpraş belki alınabilir,ama hava yolları o deli zararları nasıl çıkaracak,birazda bögle basit düşünmek lazım

Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    akkız pay vadelim deli kar yazdı,pay vadeli kapandı ve karlar spot akkıza döndü sıfır maliyetli,akkız düşerse tekrar pay vadeli alırım bedava fiyata
    zaten benim beklentim
    borsalarda bir kez daha düşüşten sonra uzun vade çıkışın başlaması yönünde.
    ama ben nisan ayından önce borsadan bişi almam.

Nassınız gencimsileerr ? ..
    Verge bizim shortlar kârda billiyon best orti, gerek bile yoktu tabî ama baktın mı yoksa hisse.net ar$iv style ha ? )

5. Tupras bilançosu rezalet, borç bini aşmış, zarar üstüne zarar. Sağdan baktım soldan baktım grafiği baktım; yüklü girdim Maliyet 78.5...

Koca oğlan 200 altina benden tek lot çalışmaz demeyeyim de trade harici çalışmaz diyeyim. Verdiler gazı yok elektrikli araba yok çevreci yakıt bilmemne, hadi bakalım kim haklı cikacak görelim.
     Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    tüpraş belki alınabilir,ama hava yolları o deli zararları nasıl çıkaracak,birazda bögle basit düşünmek lazım
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    zaten benim beklentim
    borsalarda bir kez daha düşüşten sonra uzun vade çıkışın başlaması yönünde.
    ama ben nisan ayından önce borsadan bişi almam.
    alma sen zaten abi

abd 5 yıllık faizlerinde düşüş olacak.
    bir savrulmada orada olacak şimdi.
    fed daha ne kadar düşürebilirki.
    piyasaya para vercek herhalde.nedense artık.?
    parite 1.23 olur.
    ons 2140 usd
    iyi geceler....

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tupras bilançosu rezalet, borç bini aşmış, zarar üstüne zarar. Sağdan baktım soldan baktım grafiği baktım; yüklü girdim Maliyet 78.5...
    xu030'da önceki zirvesine gelse iyi para bırakır denebilecek bir tuprs kaldı bir de tavhl... tkfen ve thyao da denebilir...
    bankalarda da ciddi potansiyel vardı ama geçen haftaki çıkış o potansiyeli biraz düşürdü haliyle...

benim hedef fiyatlarıma geldiği için sattığım bazı hisselerin yerine tuprs aldım ben de... havayollarındaki, bilhassa da yurt dışı uçuşlardaki sıkıntı daha uzun süre devam edebilir aşı dağıtımı vs başlasa bile, hangi ülkeye ne kadar aşı gidecek de kimler aşı olacak da hangi ülke kime ne kadar uçuş izni verecek vs vs... havacılıktaki sıkıntı tuprasa da yansıyor tabi ama biraz daha önden gidebilir bunlara göre bence... burdan sonra tuprs bir şekilde hızlı gider ama tavhl geride kalırsa oraya da geçiş yapılabilir bir miktar o zaman...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •