Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sayin watcher46 kuzenim corona gecirdi yaşı genç 32 civarı ağır gecirdi. Bana abi 8 ayrı ilaç vardi ozellikle favira diye bir ilac beni olduruyordu dedi siz yazinca aklima geldi tedavide kullanilan ilaçlar insanları öldürüyor diyor kuzen ve sağlam bir çocukdu bu bunye olarak.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilmiyorum,spekulasyon yapmak istemem ancak özellikle yoğun bakımda olanlar için Remdesivir adlı ilacın faydalı olduğu ancak bulunamadığı gibi duyumlar alıyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    apartmanda birisinde cavit 19 çıkınca apartmanı komplesinden karantinaya mı alıyorlar ? bir de şunu sorsaydım dememek için sorayım ; diyelim ki bir site var o sitede 8 tane apartman blok var onlardan bir blokda cavit 19 çıktığında o bloku mu karantinaya alıyorlar ? nasıl oluyor bu işler
    Bizim apartmanda bizim evde ve ustteki dairede covid 19 var sadece daireler karantinada, apartmani karantinaya almadilar.

3.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sayin watcher46 kuzenim corona gecirdi yaşı genç 32 civarı ağır gecirdi. Bana abi 8 ayrı ilaç vardi ozellikle favira diye bir ilac beni olduruyordu dedi siz yazinca aklima geldi tedavide kullanilan ilaçlar insanları öldürüyor diyor kuzen ve sağlam bir çocukdu bu bunye olarak.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim eşime de favira ve korokin diye iki tane verdiler, favira ilk gun 16 tane sonraki gunler 6 tane icilecek dendi.

4. https://twitter.com/QatarWithTurkey/...697092614?s=20

Bu haber dogru degildir sanirim [emoji23][emoji23]

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    https://twitter.com/QatarWithTurkey/...697092614?s=20

Bu haber dogru degildir sanirim [emoji23][emoji23]
    Viop topiğinde gördüm bu haberi.
    Zaytung haberi diye yorumladım.

6. yahu ne yapın edin şu rafine şeker ( ingilizcesi şügar ) işinden bi kere vazgeçin... cepte bir fayda ... sonracıma beyaz ekmek denilen şeyi unut o da = şeker sonracıma tam buğday ekmeği eğer atalık tohumdan değilse onu da unut yeme ... makarnayı uzun süre haşlayıp yeme o da şekere dönüşür... cips falan filan yeme ... patatesi haşla ... kızartmayı hayatından çıkart... meyveyi ye suyunu içme , brokoliyi sev yeşili koru.... vücuduna bir gıda maddesi atmadan önce kendine şunu sor : bunun bana ne faydası var ...

Tamam anladık, hayat tatlı olsaydı pastaneler olmazdı ama o pasta sana geçici mutluluk verir sonra canına okur...

şeker ne yapar vücutta ? ne yapar ? söylesene arkadaş bi şey sorduk yanıt versene eyyy forum ? ....... neyse yazalım şeker vücutta yangı sebebidir ... yangı ne demek ? yangı = iltihap ... iltihap olunca ne olur ? iltihabı önlemek için vücut kendini tamir etmeye çalışır.... tabii vücut kendini tamir etmeye çalışırken durumu abartırsa, şinanay da yavrum şinanay ... anladın mı şimdi kanser niye oluyor , iltihaplandırıyorsun bünyeyi... aglamamak için kendimi zor tutuyorum beni dövdüler abi dediğin zaman seni aracı kurumların elinden aldım... kimse beni aracı kurumların elinden almadı ippraam bey ... işte o an bir fırtına kopar ve sanki o an yer yerinden oynar, hoyrat bir rüzgar eserken sallanan gemi misali sallanır durur içimde dünya... .... eski zamalarda senede bi kilo şeker alırken şimdi moderen insanın senelik aldığı şeker miktarı 70 kiloyu geçmiş..... vücut bu kadar şekeri ne yapacağını bilemediği için sapıtıyor ... aklını kullan

samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7. Euro dururken neden dolar gitmiş ki?

Sayfa 791/1002 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •