Sayfa 784/1043 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Arada kar satışları gelerek yönünün yukarı olacağını düşünüyorum. Burada daha önemli olan hangi hisselerde olduğumuz bence..
    Kağıtların çoğu teknik olarak güzel durumda kapattı cuma günü. Hatta ilginçtir pek çoğu dirençlere oldukça yakın kapattı.

Ben şöyle senaryolar kurdum gerçi size cevap olmayacak ama ilk düşünülmesi gereken bence bu senaryolar...

senaryo 1...
    Endeks daha evvel 2 kere 1500 puan civarlarını deneyip geri çekilmiş. 3. defa bunu deneyebilir... (200$)
    senaryo 2...
    Şimdiki harekete sebep olan Faiz artırımı haberinden beklenen gelmez.
    Üzerine geçen sene olduğu gibi COVİD19 haberleri hareketlenir. Geçen sene de bizim piyasalarımız çok geç reaksiyon vermişti COVID19 olayına...
    Yabancı arkadaşlar da Noellerine ceplerine koydukları paralarla birlikte giderler... Kalırız biz bize

Ben cuma günü %30 nakite geçtim...Pazartesi -Salı duruma göre anlık karar vereceğim... Adamların tatili benden çıkmasın diye :D

Şayet iyimser senaryo devam edecekse elimdeki hisselere nakitimden ek yapacağım. Taşa toprağa devam bir de teknoloji... Çelik Hocayı takip ediyorum.. Sayfayı takip ediyorum...Sizlerle birlikte öğrenmeye gayret ediyorum.

YTD... Ben öğrenmeye çalışıyorum. Bilgim kadar para yatırıyorum.

Alıntı Originally Posted by dikyoptera Yazıyı Oku
    Çelik hocam merhaba! Banka komisyonlarından iyice sıkıldım. Aracı kurum önerebilir misiniz?
    Burgan trade kullanıyorum binde 1. Burgan hesabınız varsa ayrıca hesap açmaya gerek yok.

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hayırlı geceler forumunuzu ve değerli yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Sn.çelik hocam emkel ve crdfa ile ilgili yorum alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler..

4. İyi geceler cümleten. Çelik hocam GENTS cuma günü tavan yapıp seans kapanışına doğru hızlı bir şekilde satışlar gelmeye başladı. Ve 5,90'dan 5.35'lere kadar düştü. Yarın için nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Teşekkür ederim.

5. Selamün aleyküm arkadaşlar AVGYO ve SAFKR ile ilgili düşünceleriniz nelerdir??Çelik hocam AVGYO geçen hafta listede idi sanırsam bu hafta gorusleriniz nelerdir ??

6. iyi geceler cümleten selamunaleykum arkadaşlar

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler cümleten selamunaleykum arkadaşlar
    A.selam hocam. Hoşgeldiniz

8. Aleyküm Selâm.

Sayfa 784/1043 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz