Sn ressam ben de tam sizin gibi düşünüyordum.Ama son zamanlarda halka bakıyorum bakıyorum umutsuzluğa düşüyorum.Negatif feedback sistemi olanca hızıyla çalışıyor.Malum ekonominin içine edildiğinden dolayı hızla fakirleşiyoruz fakirleşen halk yozlaşıyor,yozlaşan halk kendine benziyeni seviyor,ben halka hem yabancılaştığımı hem sevgisizleştiğimi hissediyorum(nefret dememek için bu garip kelimeyi uydurdum)Şu pandeminin göbeğinde sağlık personeli ,doktor dövenleri,onlara eziyet edenleri,gerçeklerin gizlendiği bilindiği halde sesini çıkarmayanları,hala bu yalancıları savunanları ,soygun düzeninden ufacık çıkarı olsa hemen düzeni savunanları,savunmasa da kör bir cehaletle benimseyenleri gördükçe benim sevdiğim gençliğimin ülkesi ve insanları bunlar değil diyorum.Bu sosyolojiye sahip ülkede giderek umutsuzlaşıyorum.
Dolar 7.60 ile dip yapmış görünüyor. Long sayısını toplamda 2.5 kat arttırdım.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar, rossman, gratis, watsons gibi mağazalarda, kimisi yerli üretim kimisi ithal C vitamini ve diğer vitamin destekleri, omega-3 gibi şeyler eczanedekilerden daha ucuz fiyatlara satılıyor.
Acaba bunlar sağlıklı mıdır, yani güvenilir midir, bilen var mıdır?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Benim aklımdan geçenleri yazmışsınız Sn hkm.
Size birşey sormak istiyorum, belki bir fikriniz vardır. Geçenlerde okuduğum bir kitapta 1812 yılında İstanbul'a veba salgını geldiği, çok ağır geçtiği, neredeyse her evden bir cenaze çıktığı, ve 1 sene sonra salgının kendiliğinden bittiği yazıyordu.
Bu nasıl olabilir, yani bir salgın 1 senede kendiliğinden nasıl biter çok ilginç geldi bana, sizin fikriniz nedir acaba?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
https://m.sabah.com.tr/yazarlar/erha...a-satmisti/amp
Burada ayrıntılı bilgi var, 1 yıl diye bir şey yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Normalde gidene üzülüyordum. Bu ülkede yetişip gidene ise kızıyordum (bu ülkenin kıt kaynakları ile eğitim alanların bu ülkeye bir borcu olduğuna inanıyorum)
Ama artık kızamıyorum. Yurtdışına gidenlerin durumu süper değil. Hatta buradan daha zor olanlar bile var.
Ama insanların kafası rahat belli kurallar dahilinde yaşıyor. Başka sorunlar üzerine kafa yoruyorlar. Küçük dünyalarını kurup, karışan eden, akıl öğreten olmadan yaşıyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri