Originally Posted by esselocan Günaydın. Adem bey, esma hanım, sayın Prof hocam ve tüm arkadaşlar. Çorbanız bol bereketli olsun inş. Cemts, orge, usak, Ytd. Ytd. Tşk ederiz...hayırlı günler bol kazançlar diliyorum...
Originally Posted by Eski_prof DESA ; 6.89 kapanış... DİRENÇ ; 7.07... DESTEK ; 6.83 - 6.50 - 6.05... Yukarıda ; 7.07 önemli kanal desteğinde tutunamadı...Şimdi öncelikle üzerinde kalması şart yeni bir yükseliş trendi için...geçerse ; 7.15 - 7.52 - 7.80... Sezonun hisselerinden...olurda ; 7.80 geçilirse 8.54 olmazsa olmaz direnci olacak... Senin dikkatini çektiyse benimde çeker...takipteyim... Endeks yakından takip edilmeli... Y.T.D. DESA güzel gidiyor hocam ,Adem kardeşimiz deyince takibe almıştım faydalandık sağ olsun bundan sonrası nasıl olur?
Originally Posted by ACEMİ BORSACI DESA güzel gidiyor hocam ,Adem kardeşimiz deyince takibe almıştım faydalandık sağ olsun bundan sonrası nasıl olur? Tebrikler Adem bey...
Originally Posted by esselocan Günaydın. Adem bey, esma hanım, sayın Prof hocam ve tüm arkadaşlar. Çorbanız bol bereketli olsun inş. Cemts, orge, usak, Ytd. Ytd. gunaydınlar esselocan bey .usak güzel gitti.2,60 üstü ve altı takip et.
Originally Posted by esma gunaydınlar esselocan bey .usak güzel gitti.2,60 üstü ve altı takip et. Cuma yüzde 7 küsur primliydi, bugün de tavan bekliyorum. İzliyorum. Tamamen ytd.
Originally Posted by ACEMİ BORSACI DESA güzel gidiyor hocam ,Adem kardeşimiz deyince takibe almıştım faydalandık sağ olsun bundan sonrası nasıl olur? Hayırlı olsun Acemi Borsacı ..Sayın Hocamın verdiği 7,52 direnç çok önemli ....takipteyiz YTD.
Originally Posted by esselocan Tebrikler Adem bey... Henüz tebrikleri kabul etmiyorum -)))
Sayın hocam nerelerdesiniz Özletmeyin kendinizi...-
Forum Rules
Yer İmleri