Sayfa 442/882 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. CEO şirket kurucusunun oğlu oluyor sanırım..

2.  Alıntı Originally Posted by balıkçı Yazıyı Oku
    CEO şirket kurucusunun oğlu oluyor sanırım..
    Öyleyse eger bu daha kötü ! Hic hesap soramamazlık..ondan demekki bu durum ..Halbuki yeni nesil CEO lar ; iyi yetismiş guncellenmiş , cagdaş , rekabetci yenilikci , proaktif...torpilli olunca bunlara gerek kalmiyor demekki..ytd

3. SERMAYESİ 15.600.000 , 9 aylık KÂRI 5.5 MILYON , olan BERKOSAN ın fiyatı 6...larda.
    SERMAYESİ 18 000.000 , 9 aylık zararı 5 MILYON ve özsermayesi ekside olan METUR un fiyatı yaklasık 12 lerde..BERKOSAN ın neredeyse 2 katı..
    Olacak seymi bu.. PATRON YÖNETİM CEO farkı ! PIYASA ITIBARI tabiki ayrıca..Bakalım bunlar dışında piyasa aktörleri bizim gördüğümüzü görecek ve degerlendirecekler mi ? Umudumuz onlar artık...ytd

4. Dnisi yi geçmesi lazım [emoji40][emoji106][emoji16]

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Önümüzdeki zamanlarda Valencia'daki tesis belirleyici olabilir. FORD'a mal veriyor bildiğim kadarıyla...

6. Evet.Sanırım 2019 tarihi içinde yine bu forumda BERKOSAN ı KAPLAMİNLE karşılastırmıstım ve o karsılastırmada da BERKOSAN 2 ..li , KAPLAMİN 3...lü rakamlardaydı.
    Bugün bakıyorumda KAPLAMİN 30 ...ları görürken BERKOSAN hâla 6...lı rakamlarda.. Aradaki fark uçurum olusturmuş..Oysaki Fabrikaysa fabrika , üretimse üretim , ihracat , pazar payı , ürün yelpazesi , makine arsa , amortisman , yeniden degerleme teknoloji...ve kâr ise kâr.....say sayabildigin kadar. vede 8 yıl evvel 13...14...lü fiyatlar ki o gunkü dolar kuru üzerinden karşılaştırıldığında bugünkü olması gereken rakamı düşünmek istemiyorum...
    Son söz ; KAPLAMİN ordaysa BERKOSAN burda...sadece iyi bir SARRAFA ihtiyaç var ! O sarraflarda gelecek ve ederini verecek mi göreceğiz onuda kısmetse...ytd

7. Halka açıklık fazla olunca harekette sınırlı oluyor.YTD

8. Hisse hâla dağınık piyasada.. Bu adamlar anlasılan o ki hisselerini tasıyacak fiyatlayacak bilgi beceriyede pek sahip degiller ! Öylece caresiz bakıyorlar.. yazık emeklerine..
    Evet bir an evvel oyunu kuralına ve piyasa koşullarına göre sekillendirerek..okuyarak ve beyinlerini güncelleyerek ! Iyi bir piyasa aktörü , oyuncusu yada tam anlamıyla iyi bir SPEK bulup anlaşmaları İŞİ EHLİNE DEVRETMELERI zorunlu ve ihtiyaç olmuştur...yoksa daha cok didinip yırtınıp kendilerini paralayıp uzaktan bakarlar..ytd

Sayfa 442/882 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •