Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    üniversiteler aha orda , inanmıyorsan dayıya sor..
    bugün başlasan 5 yıla kadar senin iş tamam..
    dolar olmuş 8 tl , maaş olmuş 700 dolar , ne abantı ne uludağı dayı..!!
    Su an ki hatun lise öğretmeni 12 - 1 de uyaniyor pc yi ac kapa ole bakiniyorlar devammmm
    1 onceki hatun ozel okul ogretmenidi full tatilcidi
    Valla helal olsun
    Su sartlarda bu tatil imkanlari inanilmaz tek kelimeyle
    Dun eksi de 4 baslik acilmis tatille ilgili
    Salginla mucadelede bu kdr kamu gorevlisinden faydalanmamak da cok ilginc

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Su an ki hatun lise öğretmeni 12 - 1 de uyaniyor pc yi ac kapa ole bakiniyorlar devammmm
    Valla helal olsun
    başkasının hastalığı beni neden ilgilendiriyor ben onu anlamadım, bana ne el alemin hastalığından..her türlü kuralı yok sayıp hasta olacak ve benden hizmet bekleyecek öyle mi.?
    saçmalıyorsun bilmem farkında mısın.?
    benim sorumluluğum : kendim, çocuklarım ve ailem; gerisi beni ırgalamaz; görev tanımımda yok, anlıon değil mi dayıcım..
    1 yıldan beri hastalık var piyasada , gerekli önlemleri alırsan bulaşmaz; yok ben fink atıcam gezcem dolaşcam diyorsan sonuçlarına katlanırsın, adamlar delirdi temizlik, hijyen ve mesafe diye..
    oyna devam dayı..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Valla helal olsun
    Sen ne iş yaparsın. Niye öğretmenlere takıldın. Bu arada ben malı musavirim öğretmen değilim. Yanı işin viopta para kazanmaksa sadece para kazanıyorum diye bir mesleği bu kadar aşağılama sebebin nedir. Öğretmenlere bir takintin var bu belli çocukluğuna inmek lazim.

4. Aynisi bende var dün gece seansı long verdi gecedir dedim karismadim içimden maaallll diyorum görmüyor musun bari ne longu filan, hiç kıpırdamadan oturuyor longlarin üstünde çakal.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ağzını kırdığım sistem kudurdu ya...1 dk lık...lan ben alamadım o kadar...manyak kar var...böyle giderse ay sonuna 30 bin puan olacak...hayvan ya...abd seçimleri zarttı zurttu derken bu ay koptuk iyice...sistemi yapan benim ama benden fazla kazandı

long oldu az önce o alırken ben satıyordum abi...inşallah çarpılır
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sanki re-short için iyi bir yer gibi en azından portfoydeki mali hedge amaçlı short giresim geliyor sürekli ama benim elim ne zaman gitse sert aldı hareketi görelim de olmadı biraz aşağıdan şortlarız ya...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sen ne iş yaparsın. Niye öğretmenlere takıldın. Bu arada ben malı musavirim öğretmen değilim. Yanı işin viopta para kazanmaksa sadece para kazanıyorum diye bir mesleği bu kadar aşağılama sebebin nedir. Öğretmenlere bir takintin var bu belli çocukluğuna inmek lazim.
    Maasimdan 2500 vergi kesildi bu ay
    Kilciksiz net kesinti
    Atlet sigara sis gozlerle oglen 1 de online a cikip tum gun yat diye 2500 degil... maasini kim veriyor ????
    1 öğretmenin 6 aylik maasi bnm verdigim yillik vergi
    Boyle korkunç bir afette milyonlarca ogretmenin oturmasi cok kisiyi huzursuz ediyor gir sosyal medyaya bak yazilanlara

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Maasimdan 2500 vergi kesildi bu ay
    Kilciksiz net kesinti
    Atlet sigara sis gozlerle oglen 1 de online a cikip tum gun yat diye 2500 degil... maasini kim veriyor ????
    1 öğretmenin 6 aylik maasi bnm verdigim yillik vergi
    Boyle korkunç bir afette milyonlarca ogretmenin oturmasi cok kisiyi huzursuz ediyor gir sosyal medyaya bak yazilanlara
    Her mesleğin iyisi kötüsü çürüğü kalitelisi olur. Benim kızım özel okula gidiyor ilkokul öğrencisi. Öğretmeni her gün online derste canlı yayın ders yapıyor yan masamda göz ucuyla takip ediyorum. Diğer zamanlarında ödev kontrolü v.s. günün neredeyse tamamında bir şekilde öğrenci ve velilerle iletişim halinde. Pandemi öncesi cumartesi günleri de okulda oluyordu.

Şimdi ben bu adama yatıyor dersem Allah beni taş yapar. Benden çok çalışıyor. Devlette durumlar nasıl bilmiyorum ancak özel okullarda öğretmenleri iliğine kadar sömürüyorlar. Başlıca bilindik kurumlar haricinde maaşlarının da pek iyi olmadığını duyuyorum.

8. Allah akıl fikir versin......böyle düşüncelere sahip olupta yazan......
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 639/1002 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •