Sayfa 821/1002 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burayı takip eden Çoğu arkadaşın bilgisi benden kat kat fazla ama olsun , ben acizane bir kolaylık yazayım. Bilenler '' Ohooo sen bunu daha yenimi öğrendin '' deyip geçsin. Bilmeyen varsa işlerine yarar. Bu tip anlık fiyatlardan etkilenmemek için vadesiz dövizlerinizi bankanızın FX platformu üzerinden süreli - süresiz emir girerek kafanızdaki fiyattan satabilirsiniz. Yada TL. hesabınızla dövizin düşmesini bekliyorsanız emir girerek alabilirsiniz.
    FX ler de dövlet garantisi var mı idir? bankadaki mevduatlarda olduğu gibi

2. Arkadaşlar Reis açıklama yaptı ekonomide yeni bir Şahlanış dönemine giriyormuşuz. Vaziyet alın ortalık karışacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    FX ler de dövlet garantisi var mı idir? bankadaki mevduatlarda olduğu gibi
    Benim dediğim zaten banka FX leri. Yani zaten bankadaki vadesiz TL ve Döviz hesaplarında paranız. Sadece ekranda saatlerce kalmıyor ve makastan minimum etkileniyorsunuz.

Ayrıca bu devlet garantisi dediğiniz ( TMSF ) şeye çok takılmayın. İmarbank mağduru olarak yaşayarak gördüm garantiyi. En küçük harekette huylanırım ve anında kasaya geçerim.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Reis açıklama yaptı ekonomide yeni bir Şahlanış dönemine giriyormuşuz. Vaziyet alın ortalık karışacak.
    Özellikle ofisinin internet sayfasından günlük proğramını takip ediyorum. Konuşmasına başlamadan 10 dk. önce vaziyet alıyorum. Sağ olsun bugüne kadar hiç zarar ettirmedi.

5. Ali Babacan: Biz batarsak ülke de batsın diye tehdit ediyorlar.

https://www.karar.com/ali-babacan-agrida-1594299

6. yarın için fena psikolojik baskı oluşturdular.. şimdi faiz artsa, dolar yine 6 küsurlara gelecek mi? bir de işin diğer tarafı var, ya artmazsa?

Merkez bankası ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %14,80 oldu (önceki %14,72)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burayı takip eden Çoğu arkadaşın bilgisi benden kat kat fazla ama olsun , ben acizane bir kolaylık yazayım. Bilenler '' Ohooo sen bunu daha yenimi öğrendin '' deyip geçsin. Bilmeyen varsa işlerine yarar. Bu tip anlık fiyatlardan etkilenmemek için vadesiz dövizlerinizi bankanızın FX platformu üzerinden süreli - süresiz emir girerek kafanızdaki fiyattan satabilirsiniz. Yada TL. hesabınızla dövizin düşmesini bekliyorsanız emir girerek alabilirsiniz.
    yeterli likidite o an olmazsa o emirler gerçekleşmeyebilir...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 821/1002 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •