Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. pasta var mı vadeli.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dün eregl ye badem spor girerken buraya yazdığımda abla sus diyordu.
    Ben ne yazdım sen sus gözlerin konuşsun
    Şimdi çıkmış tahta yazıyo..meşhur edicem seni sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Abla dün ve bugun güzel balye kaldırdık keyfim yerinde rahta ol HERŞEY GÜZEL OLACAK.
    Bulut takılma artık hoş olmuyor tartışmalar...
    Senin yazdığında da başkalarında da Vicente’de de zaman zaman yanılmalar oluyor, herkes istediğini söylesin, isteyen de istediğini engelleyip okumasın...

3. Sistem 20 kontratla +8000 liradan döndü -1000 kapattı gerçekten zor bu işler bakalim haftasonu iyi bir çalışacağım çok farklı bir algo olacak her gün az veya çok ama her gün karla kapatmasını istiyorum...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bulut takılma artık hoş olmuyor tartışmalar...
    Senin yazdığında da başkalarında da Vicente’de de zaman zaman yanılmalar oluyor, herkes istediğini söylesin, isteyen de istediğini engelleyip okumasın...
    Öyle bir dünya yok gelicek burada algı yaratacak ,beni tanımadığı halde olmamış gibi şeyleri kendi dünyasına uyarlayıp burada goy goy yapacak .Buradaki mevzuyu siz anlamamışınız bu arenada herkez yanılabilir , hepimizin eli birbirimizin cebinde biz o işleri geçeli çok oldu.Bu vatandaş farklı işler peşinde bende bana bulaştığı sürece farklı muamele yapıyorum.
    kolay gelsin.

5. Bankalar da 8 günlük ortalamasından dönmüş.
    İlk hedef 1500 ler üzeri.
    ytd..

6. Ayın 15 de arka sayfada paylaşmıştım , güncelleyelim .
    O zaman 133 beklentimiz ,
    Yarın Arena da karar verilecek.
    Endeks de 133 lerden satış beklentimle graftaki cam göbeği çizgiye kadar düzeltme ( sol daire ) içindeki gibi bir hareket Kasım sonuna buda benim hikayem kolay gelsin

7. Cool

İngiltere’de benzin ve dizelle çalışan yeni araç satışının 2030 yılından itibaren yasaklanmasının planlandığı bildirildi.

https://www.msn.com/tr-tr/otomobil/h...F?ocid=BingHPC

Eller gider aya biz gideriz yaya !!!! Uyan Türkiyem uyan elektrikli araba konusunda geç kalma bindiğimiz araçların tümü hurda olacak hurda …………….. seyahat etmek ulaşım sudan ucuz olacak sudan ucuz sudan ucuz.Sevindiğim mutlu olduğum durum Allahıma şükrediyorum araplara parayı kaptırmıycaz inşallah. GELECEK RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİNDE PARASI OLAN YATIRIM YAPSIN.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    pasta var mı vadeli.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post4939731

Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •