Sayfa 321/804 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bu işi yaparsa goknar yapar kuslu sitede yazın cok aktif kullanıyor bırde gs divan uyesı secimler var sanırım tam zamanı
    Ben bı yazdım 2 gun sonra Mahmut ve Mahmut un hısse alış haberı dustu tabi yorumu da sılmıs 😂😂
    Tabi şirketın durumundan haberdar alınmıs sanırım
    Mürüvet özbiyik mallari sattimi yoksa %5 alti oldugu icin bizmi görmüyoruz?eger satmadiysa hissenin %50 si resmi olarak ellerinde denizbank haric onuda eklersek geriye birsey kalmiyor)

2.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Mürüvet özbiyik mallari sattimi yoksa %5 alti oldugu icin bizmi görmüyoruz?eger satmadiysa hissenin %50 si resmi olarak ellerinde denizbank haric onuda eklersek geriye birsey kalmiyor)
    Hisseler buyuk bir ihtimal toplandı listeye girmeyen %5altı cok kısı vardiye tahmin ediyorum
    26.10 ve 27.26 arası toplam 160 bın lot hacım oldu. Ne asagıya Duserken nede yukarı cıkarken lot yok
    Daha neyi bekliyorlar anlamıs degılım bir haber asıl degerıne ulastıracaktır 22 dekı kademeler olsa daha zamanı var derdim. devir teslim o fiyatlarda yapıldı. herkes beklemede sanırım

3. Hadi bakalım erbos dehhh

Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.

4. İki tane sirket var yerli sermaye erbos ve golts sermayeleri birbirine yakın dolasım aynı hatta 2 milyon daha az. golts in kademeler erbosun 20 katı var
    Tabi ıkısıde kazandırmadı giderse ikisi bir gidecek
    Golts dolar grafik dibin dibi
    Golts kırdı kıracak dolar grafik
    Bizim 30 lara gelirsek belkı

5.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    İki tane sirket var yerli sermaye erbos ve golts sermayeleri birbirine yakın dolasım aynı hatta 2 milyon daha az. golts in kademeler erbosun 20 katı var
    Tabi ıkısıde kazandırmadı giderse ikisi bir gidecek
    Golts dolar grafik dibin dibi
    Golts kırdı kıracak dolar grafik
    Bizim 30 lara gelirsek belkı
    Bizimkinde buradan mallanacak Pala lazim, tasin yukariya..

Su tahtada ky hisseden ciksa taban denemesi yapar..

Kademe kesinlikle izlememeliyiz,yoksa deli olur insan..

6. Bu kağıdın gitmemesi için ne sebep oluyor anlamış değilim.

7. Pala veya Patronu bekliyorum gözlerim kapali!!

Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Söyle bir babayigit gelsede giris yapsa erbosa oda yok...
     Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Yan kagitlarada baslarlar 1-2güne..cogu yan kagit flama tamamliyor..

He Erbosta teknik yalan flamayi bile kirip hedefe gidemiyor

Uzun yesil cubuk erbosun Tarihinde sayilidir))
     Alıntı Originally Posted by TürkiyeTürkiye Yazıyı Oku
    Evet dostum. Avod altın krallığında da vardım. Netasta da. Asuzu da da. Adel de de. Algyo da erken çıktım. Jantsa da da hatta 24.75 e egeen im vardı. Hele hele 62.000 lot 2.35 ten rtalb.m vardı. Çok ama çok güzel gitti. Ya o dönemde kahramanbey ve üstadlar üstadı acemsah vardı. Neyse kadının biri vardı. EBB. Bu kâğıdı da özellikle söylüyordu. Sey algyo. Sanko. Yayla ostim karton. Ateş. Kutpo geza bakan alkar ERBOS bunların tamamına yakını yüzde birkaçyuz gitti. ERBOS ta gider belkide. Ama aralık sonuna kadar ben sabır edeceğim.Sizde isterseniz bek 'le yın ... Ytd ytd açık sabır.
    Hangi etki bu. hisse dikkat çekmeye başladı diye mi EEB. Etkisi mi. Millet ince ince aldı alacak korkusu mu . P tesi salı belli olur.

Sayfa 321/804 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •