Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Güncellemelerden etkilenmemek için hep 50 gaymelik benzin alıyordum, ibre kımıldamamaya başlayınca 100 gaymelik almaya başladım.

Dün yine 100 gaymelik benzin aldım, ibre yine kımıldamamaya başladı, bir yerde hata yapıyorum ama nerede?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Güncellemelerden etkilenmemek için hep 50 gaymelik benzin alıyordum, ibre kımıldamamaya başlayınca 100 gaymelik almaya başladım.

Dün yine 100 gaymelik benzin aldım, ibre yine kımıldamamaya başladı, bir yerde hata yapıyorum ama nerede?
    Bundan sonra 20 dolarlık alın derim.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, Kılıçdaroğlu'nun Çakıcı tarafından tehdit edilmesine ilişkin "Bu tehdit, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış gibi görünse de aslında demokrasiye yapılmıştır. Tasvip edilecek tarafı yok" dedi.

Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Çakıcı hakkında açıklamada bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "CHP Genel Başkanı'nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı'ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir" demişti.

İlginç günler bizi bekliyor olabilir.
    mehmet bohcacı denizde yüzen yılandır
    denize düşüp de sarılanın vay haline
    her an ölümüne teyyo diyen şahıstan farklı acıklamalar gelebilir

4.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Adam youtubırları çözmüş...

5. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı koalisyon görüşmelerini anlattı.

Davutoğlu, Bahçeli ye koalisyon görüşmeleri için gittiğimde saatini 17.25 e ayarlamışti ifadelerini kullandı.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/davu...iklama-1792711

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Benzin göstergesini sök at..[emoji851]
    Kafan rahat etsin.

Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •