Piyasalar da anormal bişey olmazsa 3 hafta daha ralli yaşanır. Operasyon noel ardından bıdenın resmi başkanlığı öncesinde biter kısa vadeli .
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasalar da anormal bişey olmazsa 3 hafta daha ralli yaşanır. Operasyon noel ardından bıdenın resmi başkanlığı öncesinde biter kısa vadeli .
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
ons gelecek hafta 1850 yi kırıp kırmamakla niyetini belli eder.
AB yaptırım sopasını göstermişken bu tür söylemlerle teslimiz diyoruz bir anlamda
bir isteyeceklerse fazlasını isteyeceklerdir hazır elini açık etmişsin hoş etmesen de biliyorlar zaten
ama pazarlık payı diye birşey de kalmamış oluyor.Umarım düşündüğümüz gibi olmaz
hiç olmazsa elden geldiğince dik durabiliriz diyeceğim de zor.İki hafta önce Fransa
mallarına boykot yapma kararı almıştık,ey Macron diyorduk
demek ki durumdan gerçekten haberdar değilmişiz.Şimdi okudukca dinledikce
şaşırıyorsun satır aralarında bir çaresizlik öyküsü var.
Keşke denildiği gibi hep yüzümüz Avrupa ya dönük olsa gördük arapları bi faydaları yok anca zararları var.
Ticaretin en büyüğü Avrupayla teknolojin Avrupayla ilk boykotu yapan suudiler yazık.
Sanki yeniymiş gibi, Afrikaya giden konteynerler Cidde limanından aktarılıyor nerdeyse 1-2 yıldır
adamlar kasıtlı olarak Türkiye den giden konteynerleri bekletiyorlardı
kaç kez girişimde bulunulması için bildirdik.Biz çözüm bulunamadı.
Yeni mi öğrenildi sanki Araplardan bir halt olmayacağı.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Hayat hoş gerisi boş
İran ın yeraltı zenginliği var ne işe yarıyor bir sürü hikaye yazıp ambargo uyguluyorlar , bizim neyimiz var düşündünüz mü jeopolitik bölgede olmamız bu konumda olduğumuz sürece öyle kolay kolay kimse kimseye yaptırım uygulayamaz , bu yeri gelir ülkeler arası iç siyasette , yeri gelir dış siyasette kullanılır .Macron götü hazır Trump giderken role soyundu onuda ağzına yüzüne bulaştırdı , ben demiyorum kendi basını diyor libyada ,Azerbaycanda Türkiye ,Rusya kazandı diye .
Rusya döt atmadığı sürece Rusya kendi siyasetinde bizi kullanacak , bizde rusyayı.
Bakın adamlar ceza kesmek istese çoktan keser hele bu U dönüşünden sonra iş diyaloğa kalacak benim düşüncem bu şekilde.
Hayat hoş gerisi boş
Kimse kimseye ceza kesmez de
Bence imf de borcuna kefaret parası bulamaz yada kasti bulmaz
Her yer kırizde
Zaten para bulunuyo olsa
Mantalite
Borcu ödüyek düze çıkak değilki
Bi yerden para gelmiş olsa mesela
İlk iş kanal istanbula kazma vurma
Yer İmleri