Sayfa 72/1003 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Ak portfoy'ün inisiyatif gösterip de yabanci hisse seçme gibi bir basireti yok herhalde

Yabancı kurumların belirlediği bir takım endeksleri taklit ediyor. Msci em, eurostox50, msci world... Aft istisna olabilir ama o da pek yenilikçi değil.

2. Cok iyi sirketler var.
    Ucuz araci kurumlari bekliyoruz.
    Gelsin de Nestle, bayern, bmw gibi firmalara ortak olalim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Vergiden kaçınmayı becerebilirsek olur aslında.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4. Bahsi geçen kurumun Avrupa yabancı hisse fonunu da altın fonunu da, bist 30 endeksi fonunu da aynı kişi yönetiyor. Know-how, uzmanlaşma vs. hak getire. Fon başına günlük 10 dakika süresi kalıyor yaklaşık Dur bakalım Avrupa'da hangi hisse ucuz kalmış , hangisinin geleceği parlak falan çok lüks. Başka sorum yok hakim bey. Avrupa Hisse senedi fonu özelinde dünyadaki mutual fonlara bakıldığında 100.sıradaki falan 5 yılda euro bazlı %50 getirmiş. Benchmarkımızı %50 geçebildik koca 5 yılda, özür dileriz diyorlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ak portföyün Avrupa yabancı hisse fonunu da altın fonunu da, bist 30 endeksi fonunu da aynı kişi yönetiyor. Know-how, uzmanlaşma vs. hak getire. Fon başına günlük 10 dakika süresi kalıyor yaklaşık Dur bakalım Avrupa'da hangi hisse ucuz kalmış , hangisinimn geleceği parlak falan çok lüks. Başka sorum yok hakim bey.
    Ben yönettiklerine bile inanmıyorum üniversite hastaneleri gibi asistan hastaya bakar ama isimlerde hep yüzünü bile görmediğin profun doçentin adı yazar. Huzur hakkı gibi fon tarafından da gelir etsin diye isimleri yazılıyor gibi.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Ben yönettiklerine bile inanmıyorum üniversite hastaneleri gibi asistan hastaya bakar ama isimlerde hep yüzünü bile görmediğin profun doçentin adı yazar. Huzur hakkı gibi fon tarafından da gelir etsin diye isimleri yazılıyor gibi.
    5 yıl önceki portföyü ile şu andaki portföyü arasındaki farka bakıldığında dediğiniz gibi olduğu anlaşılıyor zaten. İki rapor arasındaki fark iki resim arasındaki 7 farkı bul bulmacaları gibi. Ben bulamıyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bahsi geçen kurumun Avrupa yabancı hisse fonunu da altın fonunu da, bist 30 endeksi fonunu da aynı kişi yönetiyor. Know-how, uzmanlaşma vs. hak getire. Fon başına günlük 10 dakika süresi kalıyor yaklaşık Dur bakalım Avrupa'da hangi hisse ucuz kalmış , hangisinin geleceği parlak falan çok lüks. Başka sorum yok hakim bey. Avrupa Hisse senedi fonu özelinde dünyadaki mutual fonlara bakıldığında 100.sıradaki falan 5 yılda euro bazlı %50 getirmiş. Benchmarkımızı %50 geçebildik koca 5 yılda, özür dileriz diyorlar.
     Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    5 yıl önceki portföyü ile şu andaki portföyü arasındaki farka bakıldığında dediğiniz gibi olduğu anlaşılıyor zaten. İki rapor arasındaki fark iki resim arasındaki 7 farkı bul bulmacaları gibi. Ben bulamıyorum.
    Peki aynı kurumun afs fonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben uzakdoğu şirketleri için onu aldım çünkü tefasta benzeri bir fon bulamadim. Bende TFF ve ytd fonları da var. Tff yi afv ye alternatif diye ytd yi de afa ya alternatif diye almistim var . Fikirlerinizi öğrenmek isterim

Sayfa 72/1003 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •