Ak portfoy'ün inisiyatif gösterip de yabanci hisse seçme gibi bir basireti yok herhalde
Yabancı kurumların belirlediği bir takım endeksleri taklit ediyor. Msci em, eurostox50, msci world... Aft istisna olabilir ama o da pek yenilikçi değil.
Cok iyi sirketler var.
Ucuz araci kurumlari bekliyoruz.
Gelsin de Nestle, bayern, bmw gibi firmalara ortak olalim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergiden kaçınmayı becerebilirsek olur aslında.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Bahsi geçen kurumun Avrupa yabancı hisse fonunu da altın fonunu da, bist 30 endeksi fonunu da aynı kişi yönetiyor. Know-how, uzmanlaşma vs. hak getire. Fon başına günlük 10 dakika süresi kalıyor yaklaşıkDur bakalım Avrupa'da hangi hisse ucuz kalmış , hangisinin geleceği parlak falan çok lüks. Başka sorum yok hakim bey. Avrupa Hisse senedi fonu özelinde dünyadaki mutual fonlara bakıldığında 100.sıradaki falan 5 yılda euro bazlı %50 getirmiş. Benchmarkımızı %50 geçebildik koca 5 yılda, özür dileriz diyorlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Peki aynı kurumun afs fonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben uzakdoğu şirketleri için onu aldım çünkü tefasta benzeri bir fon bulamadim. Bende TFF ve ytd fonları da var. Tff yi afv ye alternatif diye ytd yi de afa ya alternatif diye almistim var . Fikirlerinizi öğrenmek isterim
Yer İmleri