Neyse birara okuruz ve sunduğun ışıkla aydınlanırız artık.
Birde mobil yazdığım için bazı kelimelerde hece veya harfi sistem otomotik değişitiriyor, bazı ifadeler anlaşılmaz olabilşyor.
Herneyse "Gülhane parkındayız herseyin farkındayız" sende kendince bir algıyı empoze etmeyi görev bilmişsin sanki.
Dediğim gibi.
Artık bir çok yatırımcı için bu hlsseye yatırdığı kadarını zamandan ve nakitten daha fazla veya daha az kaybetmesinin hiç bir önemi yok!
Bu çirkef oyunculardan kurulu bu filmin sonunu görene kadar sabredecek görünüyorlar
Onuun için sende kendini fazla yorma bizleri sürekli aydınlatmak içinzaten Kervn hissesi develinde yok, değermi bu kadar kafa yorup kervn için bu kadar araştırma ve takip yapmana. Değer mi bizim gibi kaybetmeye şartlanmış bilinçsiz saplantılı yatırımcıları aydınlatmak için bu kadar çırpınmama
![]()
şu bizimkisini beklerken... bizdeki fırıldaklığın 10 1 ni bile yaşamamış sizleri okumak zevk verici...
GAZCILARINIZA bayılıyorum... onlara takılmak, onların aksini yazan herkesi patron adamlığı yaftasını yapıştırması ve bunlara inanan yatırımcı tayfası...
insan DELİKANLI gibi çıkar der ki şu şu şu kişiler sizler DOĞRU yazmışsınız ben yanılmışım!!!
İDDİA ya girseymişsiniz DONUMU dahi alırmışsınızama nerde o DELİKANLI...
iyi geceler.... oruç tutmaz sahur bilmezlere de iyi geceler![]()
batan adam a selam yazmaz olduk...
YEŞİL VADİ kimin olduğu belli oldu![]()
![]()
DANIŞTAY sen var sen...
![]()
![]()
YEŞİL VADİ yi niye verdin ellere
![]()
Bundan sonra daha fazla kaybetmek çok kişinin umrunda değil, bu yeşil vadi filmini sonunu beklenecek![]()
Bu hissede daha fazla kaybetmenin pek bir önemi yok artık!!
Kaz*****nda pek bir önemi yok artık!
Hukuğun son sahnesini görmek için herkes hlssede sadece. Belki bazıları daha sonralarına kadar!!
Hocam bugun cebinize kendiniz mi ayrilmissiniz yoksa biz mi atmisiz resmini gonderecegim... Yapmayin Allah askina...
Doktor bu yazdiklarina cvp vermistim... Zamanima degmez biraz daha yaz toplu cevap vereyim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri