Sercana cevabimi vereyim hicbir grafik temettuden arindirilmamistir tum grafikler temettu ile lot alinmis gibi hesaplanir. Eger froto hic temettu dagitmasaydi.
Bugun 40 da degil 50 kusurlerde belkide daha fazla bir fiyatta olacakti. Senin hesaplamana yanlis demiyorum gun icinde aldigin fiyat kapanis fiyatinin altinda bir yerde ise hesaplaman dogru gun icindeki fiyati biz bilemeyecegimiz sadece sen bilecegin icin kapanis fiyatindan hesapladigimizda getirimiz 4.84 kat cikar. Hiddetlenmene gerek yok.
Drzim hocam konu baska birseydi dagildi gitti.
Soru etkisizlik veya degil veya yatirimlari sorgulamak degil.
En basa don konu neydi temettuden gelen parayi bir arkadasimiz isyatirima 30 bin tl mal alirsan 2012 yilinda 155 bin tl ediyormus dedi bende bu yanlis dedim.
Hayir dogru diyen varmi aranizda buna var diyeniniz varsa kusura bakmayin ona hepimiz dogruyu anlatalim haklisin is yatirimda temettusu ile lot arttirmis biri yuzde yuz civarinda para kazanabilmistir diyorsaniz benim avimdan konu kapandi.
Evet soruyor isyat 2012 de alan biri temettu ile lotlarini arttirmasina ragmen yuzde kac kazandi ?
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri