Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, korona virüs salgınındaki artışına dikkat çekerek yoğun bakımlarda yer kalmadığını söyledi. Açıklanan verilerle yaşadıklarının uyumlu olmadığını belirten Ünal, "Rekorlar kırıyor olabiliriz. Bunlar dünya rekoru mudur, gezegenler arası rekor mudur bilmiyorum. Çünkü veri yok. Veri olmayınca da ne durumdayız ne yapabiliriz bir şey diyemiyoruz. Bundan sonraki süreçte Sağlık Bakanlığı'nın durumu şeffaf şekilde açıklaması gerekir" dedi.

Habertürk canlı yayınında konuşan Ünal, yoğun bakımlarda yer olmadığını, ameliyathanelerin değil ameliyathane koridorlarının bile yoğun bakıma dönüştürüldüğünü belirtti. "Bu koşullarda iyi bir tedavi uygulanamaz" diyen Prof. Ünal, "Benim üniversitemde yer yok. Diğer hastanelerde de yer kalmadı. Gaziantep'ten, Diyarbakır'dan 'hastalarımıza yer bulun' diye arayanlar var. Şu an yoğun bakımlarda yer yok" ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu tutanaklarının da açıklaması gerektiğini ifade eden Ünal, şeffaf davranılması halinde sorunların daha kolay çözüleceğini söyledi.

turistler yurt dışından virüs taşımaya devam etsin....

2.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    151X-152X style da öyle.. En az 2 tur saysAk )
    kaça kadar vurdunuz bayım? şort kar-al style

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    150 binden yapılan shortlar para ediyor...bu 4. tur oldu...4 seferdir oradan yapılan shorta ekmek veriyor...
    benim zenaryoya göre,
    152 bin direği,
    üfülye üfüleye oraya gitmek için yapıldı.
    oradan üjj bejj binlik veda busesi gonduracak şortçulara,
    sonra gündüzler olmasın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Benim kumarım biter. Kızmasınlar diye 1500 puan tek işlem aldığımızı yazmayayım kırılmasın kimse, herkese bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Longlar hiç kâr almasın mı denmek isteniyor yoksa ??..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşlem yabmıyor DİE pala emmi kızmasın, ilk siftahımızı yapalım bari

3.jetonum 1494 den tekrar makinada
    Son açılan poz. 1484 den kapattım, iki dene ilen devam.
    Hamdım Piştim Yandım

6. abd de dahi insan canının hiçbir önemi yok..
    bunu gizlemek için ekonomilerin iflasını erteleyecek olan dev teşviklerin yanına aşı yalanını ya da beklentisini koydular..
    tek başına teşvik olsaydı vatandaşlar yetkililerin yüzüne tükürürdü, ya da ayaklanmalar çok büyürdü..
    ne zamanki bu durum anlaşılacak işte o zaman borsalarda asıl fiyatlamaları görürüz..
    bunun için aşının sonuçlarını göreceğimiz bir döneme giriyoruz..

7. 148 altı bekliyorum birazdan

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    eczacı bir eniştem var corona olmuş...olmasa şaşardım zaten...o kadar insanla muhattap olursan her gün reçete al ver, kredi kartı al ver, para al ver...normal...neyse toparlanıyormuş grip gibi geçirmiş, ama dün yeğenime de teşhis konmuş o da ateş ve boğaz ağrısı ile başlamış...iyiymiş ama genel olarak yemeğini v.s. yiyormuş...ateş çok yüksek değil boğaz ağrısı çok şiddetli değil...

ne manyak bir hastalık bu ya...

Sayfa 970/1002 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •