Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Örnek 8tl ye 1000 lot 8.20 ye 1000 lot gibi.
Talep toplama tek fiyattan değil fiyat aralığından olacak min 8TL maks 9 TL arasından kalmak kaydıyla 20 (yirmi) kuruş fiyat adımlarında olmak üzere 5 (beş) farklı fiyat seviyesinden farklı miktardaki taleplerini iletecektir.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Saygıdeğer üstadlar SPK'nın verdiği cevaptan ne anlamalıyız özellikle ikinci paragraf.
Sayın XXXXX XXXX
İlgi: XX Tarihli Başvurunuz
XX tarihli e-postanızda yatırım fonu paylarının virmanının mümkün olup olmadığı hakkında bilgi talep edilmiştir.
Kurulumuz Karar Organı’nın 17.07.2014 tarih ve 22/728 sayılı toplantısında; diğer hususların yanı sıra, sadece veraset intikali, iflas vb. zorunlu haller ile yasal yükümlülüklerle sınırlı olmak üzere ve virman dolayısıyla ortaya çıkacak stopaj vb. yükümlülüklere ilişkin sorumluluğun ilgili fon dağıtım kuruluşunda olması şartıyla, Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu’nda (TEFAS) işlem gören fonların katılma paylarının virmanına izin verilmesine karar verilmiş olup, bunun dışında fonlarda virman mümkün bulunmamaktadır.
Diğer taraftan, Kurulumuz Karar Organı’nın 30.11.2016 tarih ve 33/1189 sayılı toplantısında; diğer hususların yanı sıra, fon katılma payı alım işlemini gerçekleştiren fon dağıtım kuruluşu ile katılma paylarının virmanının yapıldığı genel saklama hizmeti veren fon dağıtım kuruluşu arasında yapılacak bir anlaşma ile fon katılma payı alım işlemini gerçekleştiren fon dağıtım kuruluşu ile genel saklama hizmetini veren fon dağıtım kuruluşu arasında virmanın yapıldığı günden fon katılma paylarının yatırımcı tarafından elden çıkarıldığı döneme kadar fon dağıtım komisyonuna ilişkin taraflar arasında paylaşım oranlarının belirlenmesi ve virman dolayısıyla ortaya çıkabilecek yükümlülüklere ilişkin sorumluluğun ilgili fon dağıtım kuruluşunda olması koşullarıyla TEFAS’ta işlem gören fon katılma paylarının yatırımcının işlem yaptığı fon dağıtım kuruluşu nezdindeki hesabından genel saklama hizmeti aldığı kuruluş nezdindeki hesabına virmanına izin verilmesine karar verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
döngüyü anlamak zor , çünkü döngü dediğimiz şey determinist değil... bundan sıyrışmanın pragmatik yolu kendi portföy yönetişiminizi döngüsel yapmakta... yani bırak piyasanın döngüsünü , ondan sıyır kendini... kendin bir felsefe oluştur onun izinde esnek bir şekilde döngülen... dolarda yükseliş kaçınılmaz torpiğinde bununla ilgili eski yazılarım var oradan çıkarım yapabilirsiniz belki detaylı...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri