Sayfa 78/996 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    olmaz ama, mesela ABD yarın deseki; %100 başarılı bir aşıya çok daha yaklaştık o yüzden teşvikleri iptal ediyoruz..
    sanıyormusunuzki piyasa aşı bulunucak diye kutlama yapacak..
    piyasanın derdi teşvik..dünyanın yarısı ölse umrunda olmaz..
    bu seferde neyi satın alıyor gibi gözükürler biliyormusunuz; teşvik olmayacağı için aşıya sözde inanmamaya başlarlar ve borsayı satarlar..böyle ahlaksız bir piyasa var..
    Abi bu aşı yada ilaç konusu o kadar da kolay değil. Gelişmiş ülkelerde tedavi sürecindeki aksaklıklar hatalar nedeniyle ölümlerin ileriki yıllarda bunun bir tazminat olarak karşılığı olacaktır. Bununla ilgili hukuki düzenlemeler tedavi sürecindeki belirttiğim sebeplere karşı hukuki bir koruyucu kalkan oluşturulmazsa gelişmiş ülkelerde çok maddi hasar oluşur. Onlarda bizdeki gibi ölüm takdir anlayışı yok. Hukukî yollar ile tazminat var. Bir örnek vereyim. Hollanda da biyokimya uzmanınin yıllık geliri 5 milyon dolar. Sebebi tahlil ve tetkikler deki hata sebebiyle tazminat ödemesi buna ilişkin risk sebebi. Bizde maksimum bin dolar alır aynı uzman. Covid 19 pnomonia sebep oluyor. Benzer bir hastalık var klebsiella pnomonia enfilasyonu (ölüm oranı%50) buna ilişkin ilaç 1940 yılında bulunmuş hala kullanılan çok yan etkileri olan colistin var. Bu hastalık ile ilgili ilaç ruhsat 2014 den beri alınamadı. Aşı için %70 iyi bir oran. Bu covid tesadüfen çinde oluşmadıysa üretim yeri de ABD. Sebep olarak nüfusun artması ge tüketim çini büyütürken ABD yi Çin'e karşı küçültüyor biraz fantazi bur düşünce ama olmaz deme olur olmaz olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    mesela dolar 7 olsun ve onsta 1650 olsun(alçalan üçgen hedefi) ....kaba taslak hesaplarsam gram altın,360 altı olur

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    mesela dolar 7 olsun ve onsta 1650 olsun(alçalan üçgen hedefi) ....kaba taslak hesaplarsam gram altın,360 altı olur
    dolar aylığı da isterim senin sistemde.
    en iyisi sen bana formülünü ver kurtul.
    bende macideden kurtulayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sistemi aylık da çalıştırmak Tahminimce mümkün değil .Çünkü aylıkta oluşan bar adeti çok azdır. Bugüne kadar hiçbir varlıkta aylık grafiğe bakmadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aylık grafikten kastım sistemin aylık barlarda çalıştırılması..😀😀

6.  Alıntı Originally Posted by Kakara16 Yazıyı Oku
    Fiyatlanan teşvik olsa ons böylesine düşmezdi hatta ons fiyatına bakınca aşı ve tesvik olmayacakmış gibi fiyatlıyor
    5 ocakta georgia'daki senatörlük seçimi altının orta vadedeki durumunu etkileyecektir..

Sistemi aylık da çalıştırmak Tahminimce mümkün değil .Çünkü aylıkta oluşan bar adeti çok azdır. Bugüne kadar hiçbir varlıkta aylık grafiğe bakmadım
    mt4 te 500 den çok bar var

Aylık grafikten kastım sistemin aylık barlarda çalıştırılması..����
    evet senin sistemin nasıl davranmış.merak ettim.

Sayfa 78/996 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •