Sayfa 79/996 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Altın yükselirken evde televizyonu açmaya korkuyor. sürekli altın rekor kırdığı için ve eşimin iş arkadaşları da buralardan altın aldıkları için bizde gerilim oluyordu.herkes aldı biz neden almadık diye.

En son duyduğum bu tartışma onlar da oluyormuş .neden altını bozdurmadık diye 😀

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Altın yükselirken evde televizyonu açmaya korkuyor. sürekli altın rekor kırdığı için ve eşimin iş arkadaşları da buralardan altın aldıkları için bizde gerilim oluyordu.herkes aldı biz neden almadık diye.

En son duyduğum bu tartışma onlar da oluyormuş .neden altını bozdurmadık diye ��
    abka senin 4x4 lük sistemin var.
    sadece spot yatırımcısı olarak aylığını merak ediyorum.
    dolarında öyle.
    birşeyler tahmin ediyorum.
    bakalım tutacak mı.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim sistem metastockta calisiyor.download ederek.matriks goldum da var ama onun dili biraz farkli.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Benim sistem metastockta calisiyor.download ederek.matriks goldum da var ama onun dili biraz farkli.
    matriksten metastocka veri aktarılıyor biliyorsun herhalde.

dolar

aylık
    benim bu sistem
    2012 de 1.85 de al verdiğinden beri dolara sat vermemiş.
    7 den düşüştede .....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    matriksten metastocka veri aktarılıyor biliyorsun herhalde.
    evet oluyormuş.ama bazen az işlem yapınca matriksi kapattiriyorum.yilda 380 /400 tl ye gerçek zamanlı veri için msdowloader e abone oluyorum...

bakın
    dolar aylık 7 düşüşü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Üreten, iş gücü içerikli en değerli ülke şirketleri aylarca çöp seviyesinde fiyatlanırken hiçbir katma değer üretmeyen ve huzursuzluktan beslenen bu dangalak metalin aylarca böyle fiyatlanmasına aşırı gıcık oluyorum. Umarım aylarca senelerce kendine gelemez.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gıcık olduğun ons altının arzı sınırlı iken karşısında yer alan usd, Euro, TL vs vs birçok banknot para birimlerini basmak için merkez bankalarının darphaneleri mesai yapıyorlar..Ne güzel iş bas parayı al altını..
    Elinde altın tutanların bunu yemediklerini resmidir o grafikler..Sınırlı olan varlık her zaman değerini korur.
    ha merkez bankaları dolaşımdaki paraları bi şekilde toplamaya başlayıp yakarlarsa o zaman durumu yeniden değerlendirmek gerekir.

Sayfa 79/996 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •