Sayfa 81/996 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop - XXVIII

haftasonu dow ve altın sakin.
    yatay açılış yapacaklar bu duruma göre.

2. JP Morgan ve daha nice köpekbalığı Küreselcilerin tetikçiliğini yapıyor GOLDda
    Covid gelgitinde yaza kadar 1700-2000 testeresi yapacaklar. Sonra güüüm! Seneye yılbaşı 1400
    Ulusalcı hükümetlerin ve Merkez Bankalarının Altın stoklarını daha da şişirtecekler.
    Global kartlar yeniden dağıtılıp, vesayetçi hükümetler başa getirecekken gömecekler altını.
    Önce bizde, sonra eylül 2021 almanya, sonra fransa, sonra italya, sonra ingiltere
    "Circle is not round. Time never dies" Before the rain-1994 Milço Mançevski

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

dolar

haftalık

bu wso wro çizgilerinde
    rus forumunda birisi, nerde kırmızılar yoğunlaşıyor,oraya oynuyorum diyordu.

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    JP Morgan ve daha nice köpekbalığı Küreselcilerin tetikçiliğini yapıyor GOLDda
    Covid gelgitinde yaza kadar 1700-2000 testeresi yapacaklar. Sonra güüüm! Seneye yılbaşı 1400
    Ulusalcı hükümetlerin ve Merkez Bankalarının Altın stoklarını daha da şişirtecekler.
    Global kartlar yeniden dağıtılıp, vesayetçi hükümetler başa getirecekken gömecekler altını.
    Önce bizde, sonra eylül 2021 almanya, sonra fransa, sonra italya, sonra ingiltere
    "Circle is not round. Time never dies" Before the rain-1994 Milço Mançevski

Altını gömen gümüşü hayda hayda gömecek demektir. JP Morgan aldığı ve ortalaması şu anki fiyatın üzerinde olan dünya kadar gümüşü de zararına satacak anlamı çıkar buradan. Yani yeni dünya düzeni kurulmayacak, kurumlar ve ülkeler boşuna dünya kadar altın ve gümüşü stoklamış olacaklar demektir.
    Sizce bu mümkün mü? Bana göre değil. Neyse zaman gösterecek zaten doğruyu yanlışı. Şu her yıl 7-8 trilyon dolarlık genişleme için düğmeye basılsın işin rengi ortaya çıkar. 3-4 ay sonrasını bir görelim. Ben bu iki iletiyi de arşive atayım.

dün-bugün hakkaten altın günü oldu.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Şu anda altının ounce fiyatı 1900 usd'ın üzerine çıkmış bulunuyor.Yılın ilk çeyreğinde Fed faizleri sıfıra indirdiğinde ve büyük bir parasal genişleme yaptığında ,bu durumda altının prim yapmasını beklediğimi ve yatırım portföyleri sepetinde altına da kısmen de olsa yer verilmesinin düşünülmesi gerektiğini daha önceki yazılarımda birçok defalar ifade etmiştim ve altının bu yıl içinde 1900-1950 usd/ounce görmeyi beklediğimi yazmıştım.Bugün itibariyle söylediğim bölgeye gelinmiş durumda,bu band içinde bir düzeltme beklemekle beraber,majör merkez bankaları mevcut parasal genişleme ve negatif reel faiz politikalarını sonlandıracağı sinyalini vermedikçe altında yükselme potansiyelinin devam etmesini ,gelecek yıl içinde, daha önce gördüğü en yüksek seviyenin enflasyonla düzeltilmiş bugünkü değeri 2204 usd/ounce'in görülebileceğini öngörüyorum.
    Mart ayında Fed'in faizleri sıfıra indirmesi ve parasal genişleme kararı almasıyla altının ounce/usd fiyatı 1500 usd'in altına inmişken yukarıda yazdığım nedenlerle altının yatırım portföy sepetine dahil edilmesini gerektiğini yazmıştım.24 Temmuz tarihinde yukarıda yazdığım yazıda ise ,altın yıl içinde hedef gördüğüm 1900-1950 usd bandına gelince bu seviyeleri düzeltme bölgesi olarak gördüğümü ,buralardan kar alınabileceğini ancak 2021 yılı için ,"daha önce gördüğü en yüksek seviyenin enflasyonla düzeltilmiş bugünkü değeri 2204 usd/ounce'in görülebileceğini öngörüyorum" diye yazmıştım.
    Ben o yazıyı yazdıktan sonra altın öngördüğüm düzeltme bölgesini de hızla geçerek ,2089 usd/ounce seviyesine kadar yükseldi ve daha sonra teknik düzeltmesini yapmaya başlayarak şu anda 1800 usd'in altına kadar geldi.Fiyat düzeltmesinin hangi seviyeye kadar olacağı için net bir şey söylemek zor çünkü çok fazla sayıda değişken var ama -temel analiz olarak- gelecek yıl altın için 2200 usd/ounce civarında hedef fiyat beklentim devam ediyor.Çünkü majör merkez bankalarının para arzını büyük ölçüde arttırmaları ve faizi sıfıra hatta negatif bölgeye çekme koşullarında bir değişiklik yok.
    Bu öngörümü değiştirecek tek faktör, ABD Hazine tahvillerinin faizinin hem gerçekleşen hem de beklenen enflasyonun üzerinde reel getiri sağlayacak bir yüksekliğe çıkması olur.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Mart ayında Fed'in faizleri sıfıra indirmesi ve parasal genişleme kararı almasıyla altının ounce/usd fiyatı 1500 usd'in altına inmişken yukarıda yazdığım nedenlerle altının yatırım portföy sepetine dahil edilmesini gerektiğini yazmıştım.24 Temmuz tarihinde yukarıda yazdığım yazıda ise ,altın yıl içinde hedef gördüğüm 1900-1950 usd bandına gelince bu seviyeleri düzeltme bölgesi olarak gördüğümü ,buralardan kar alınabileceğini ancak 2021 yılı için ,"daha önce gördüğü en yüksek seviyenin enflasyonla düzeltilmiş bugünkü değeri 2204 usd/ounce'in görülebileceğini öngörüyorum" diye yazmıştım.
    Ben o yazıyı yazdıktan sonra altın öngördüğüm düzeltme bölgesini de hızla geçerek ,2089 usd/ounce seviyesine kadar yükseldi ve daha sonra teknik düzeltmesini yapmaya başlayarak şu anda 1800 usd'in altına kadar geldi.Fiyat düzeltmesinin hangi seviyeye kadar olacağı için net bir şey söylemek zor çünkü çok fazla sayıda değişken var ama -temel analiz olarak- gelecek yıl altın için 2200 usd/ounce civarında hedef fiyat beklentim devam ediyor.Çünkü majör merkez bankalarının para arzını büyük ölçüde arttırmaları ve faizi sıfıra hatta negatif bölgeye çekme koşullarında bir değişiklik yok.
    Bu öngörümü değiştirecek tek faktör, ABD Hazine tahvillerinin faizinin hem gerçekleşen hem de beklenen enflasyonun üzerinde reel getiri sağlayacak bir yüksekliğe çıkması olur.
    böylemi acaba.?
    çokmu hızlı olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Cuma günkü Muhsin Fahrizade suikastından birkaç saat sonra, "Üç istihbarat yetkilisi, saldırının gerisinde İsrail'in olduğunu söyledi" diye yazan ABD gazetesi, bu kez üst düzey bir İsrailli yetkilinin "İran'ın bir numaralı nükleer bilimcisini öldürdüğümüz için dünya bize teşekkür etmeli" dediğini aktardı.14:23 29.11.2020(Güncellendi 15:25 29.11.2020)sputnik

Sayfa 81/996 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •