Sayfa 227/996 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne alakası var şurda biz bizeyiz, secbul abi kızacak gibin duruy
    petrolde arz anlaşması yapmaya çalışıyorlardı.
    anlaşma olursa dow yardırabilir,
    seanz açıldıktan sonra şortçular çampanyaları patlattığında, patlatmasını beklerim haberi şahsen.
    o olmadı, fedden biri çıkıp, yeni matbaa tesisi kuruyoruz filan diyebilir.
    aşı bulduk da olabilir. asdas.
    bişi olmazsa kötü, benim açımdan yani.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Viopta neler yapılır neler yapılmaz bu tür şeyleri hiç görmedim burada full gırtlak pozlanıp batanları çok gördüm .Tabi zamanında 2 sefer bende battım.Burada neler yapılmaz en cok onları görüyorum.Ne kadar yanlış varsa burada mevcut.Terse giderken poz arttırıp batmayı hızlandırmaya çalışanmı ararsın, gidene şort açan mı ararsın, düşene hemen zıplayıp düştü diye alanmı ararsın ne varsa mevcut.Bazıları sanki pala 10 bin kontrat biriktiriyor kontrat biriktiyormuş şansına o sefer dönecek belki ama illaki bir sefer affetmiycek ve batıracaktır.Stop olmayı bilmeyen burada oynamasın bence.Bugune kadar çok batan gördüm sizlerde görmüşsünüzdür illaki.Forumu bazıları sanki kendi tekkesi zannediyor sürekli onlar var ve gereksiz yazıları.Gerekli yazan saygıdeger kişilerde var illaki.burada şimdiye kadar 3-4 kişi gördüm kazanmayı bilen ve trade i bilen.Terste kalıp döndügünde para kazanan bence trade etmeyi bilmiyor...Laf olsun torba dolsun diye aksiyon olsun diye can sıkıntısına takılıyor.Büyük oynayanlar tabiki kontrat biriktirip terse sürüyorlar onlar apayrı kendilerini onlarla kıyas eden kişilere gülüyorum sadece...

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    petrolde arz anlaşması yapmaya çalışıyorlardı.
    anlaşma olursa dow yardırabilir,
    seanz açıldıktan sonra şortçular çampanyaları patlattığında, patlatmasını beklerim haberi şahsen.
    o olmadı, fedden biri çıkıp, yeni matbaa tesisi kuruyoruz filan diyebilir.
    aşı bulduk da olabilir. asdas.
    bişi olmazsa kötü, benim açımdan yani.
    Pala işine geldiği zaman dowu takıyor işine gelmezse takmıyor... herkes jetonunu attıysa sayıma başlar birazdan palo, ya sana ya bana
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ya yazdığının tersini yapıyorsa..
    Ya aldığı poz 1 lot 2 lot ise..
    Sende ona güvenip 100 lot giriyorsan..
    Ya 4-5 nickle takılıyorsa yazan kişi..
    Ya algı kasma peşinde ise..

Ben portföy koymadan poz yazanları pek umursamıyorum..
    gördüğüm bi akcay koyuyor portföy..
    Akçay burada gördügüm başarılı pozisyonları olan bir trader bencede.Daha var şu an nicklerini hatırlamıyorum ezberimde deil.
    Yazdıgında çok haklısın burada algı kasan tipler var.Bazısı hep uçar kaçar bazısıda hep düşüş beklentisinde.Belkide kötü niyetliler yada saplantı yapmışlar algıları öyle bilemiyorum.Akçay gibi herkez yazmak zorunda deil.Ki dünya üzerinde birçok iyi trader kendisini saklı tutmuştur.

Not olarak ekleyelim, gün içerisinde defalarca poz degiştirigimiz için buraya yazmak bizim için suç teşkil ediyor.Bir nevi al sat tavsiyesi gibi oluyor.SPK bir gün dönüp dolaşıp buraları incelerse sonu pek iyi bitmeyebilir boşuna zarar görmeye gerek yok.

Farzedinki o an yükseliş gördüm ve alışa geçtim ama piyasa tersine dönmeye başladı ve stop oldum yada kar al yapıp kapattım pozu.Burada yazsam neye yarar kime faydası var.belki önceki işlemlerim iyi diye bana güvenip poz mu alıcak ve zarara ugrayacak ve günahına giricem o kişilerin.Burada trade etmek zordur ya ögreniceksin ya hiç bulaşmıycaksın.Bana viop yapmak istiyorum diyenlere yapmasanız daha iyi diyorum her zaman.Çogunlukla sonu hüsran bitiyor.En az 10 bin saat civarı deneyim gerekiyor.

secbul sağol, hiç yorulma bile bunnara..

Forumda$ak’ın 2 milyon bize gelmi$$ anna$ıldı, kurnaz uyanığı 5 dak. 2 iddia geri alacakmı$$ ))..

6. Şimdi endex düşerse bu da dusecek mi yoksa gecikmeli olarak yukarı mi çıkacak pala bakıyor birikme hangi tarafa ise onun tersini yapicak. Biz yenede sortlayalim

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ya yazdığının tersini yapıyorsa..
    Ya aldığı poz 1 lot 2 lot ise..
    Sende ona güvenip 100 lot giriyorsan..
    Ya 4-5 nickle takılıyorsa yazan kişi..
    Ya algı kasma peşinde ise..

Ben portföy koymadan poz yazanları pek umursamıyorum..
    gördüğüm bi akcay koyuyor portföy..
    Kapanınca anla$ılır pozlar.. ??..
    Sende akcay’ı umursa madem..
    Nası da çözdün taktiklerimizi, valla bravo sana da Brütü$ )

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    secbul sağol, hiç yorulma bile bunnara..

Forumda$ak’ın 2 milyon bize gelmi$$ anna$ıldı, kurnaz uyanığı 5 dak. 2 iddia geri alacakmı$$ ))..
    Kendini kurnaz ve uyanık sanan sensin ama bu ayaklarını ben yemem yiyene afiyet olsun.Sen zaten batmışsın sende ne kadar varsa o kadar koy ortaya öyle oynayalım.Nasıl olsa viopta batmışsın muhtemel bir kerede iddada bat yada kazan ha nasıl ? uyanık seni... :D ben senin gibi palavracıda deilim arkasındayım yazdıgımın.Gelip oynamak isteyen varsa ne kadar iddaya oynayalım.Ben öyle atıp tutanlardan degilim.Gel kıvır şimdi dansöz gibi nasıl kıvırıcan bakalım.İstersen gel ortaya bir kişi bulalım kimliklerimizi gösterelim ne dersin? uyanık hamdi? varmısın?

Sayfa 227/996 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •