Sayfa 242/996 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    130bin olmuş bistte lönk işi cesaret ister, belli ki 80binlerden beri lönksün. ralliyi kaçırdık şelaleyi kaçırmayalım derdindeyim
    Bol sans
    spotta yüklü mal taşıyorum abi, viop çıtır çerez onun yanında, ora da iyi gidiyor. viop sadece short yapardım eskiden baktım sadece shortta hep kaybediyorum şimdi her taraftan kaybetmeye muktedirim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Saol dostum, ucuz yırttık, nasip
    meydanı boğalara bırakalım biraz alsınlar tekrar oyuna gireriz.
    Tebrikler.. ThanXx..

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Sanki son dk lar köpüktü
    Azcık dokunduk buralardan bakalım
    Dow <30 bin kapAnışı senaryosu yarın çorba parası verir
    Dewam

Açtığım yerin 1000 puan altına stop koydum alırsa 1000 puan alırım

Daha satarsa stopu daha aşağı yazarım beklerim

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    147.200 pull back ıstıyor gıbı.....bu saaten sonra...ama unlu ç....yfnın makınelerı kullanıo gıbı volatıl olabılır son 2 saat
    istedi...ve getirdi.....bakalım o kadar mal aldı mı kısalıyor mu ......
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    yönünün ve pozunun ne oldugunu dahi bilmiyorum tek yöne mi odaklısın onuda bilmiyorum ama kendi söyledigin gibi senin düzenbaz olma ihtimalin yüksek kıvırmalarından belli dansöz den betersin :D 5 lirayı ben sana vereyim at ibanını :D
    Bi halt bilmediğin o kadar belli ki hiiç annatmana gerek bile yok,

artık az abdest al lazım gelir gayri sana. )

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tebrikler.. ThanXx..
    Ben nakide geçtim ConSenSus SenSor Hoca'm. Piyasa konusunda kafam karıştı, kararsız kaldım, piyasa çok sert dalgalarla hareket ediyor, ben durgun sularda yüzebilirim. Piyasa sakinleşsin, borsa yine bir fırsat sunar bana.

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    yanlış gördügün şeyi söyle adam gibi tartışalım haklıysan haklısın deriz.Boş laf yapıp forumu kirtletmeye gerek yok kirlettigimiz yeterli...

ben yön söylemiyorum algı koşmuyorum nerede düzenbazlık onu çözemedim gitti...söylede bilelim.kendim bile defalarca poz açıp kaparken neyine yön söyliycem zaten.ben kuralına göre oynarım burdakiler gibi sonsuz para yada hayali jetonlarım yok :D
    Külliyen haksız ve yanlı$sın, malesef..

8. Pfizer ingiltere ülke müdürü: Ilk sevkiyatlar, hafta sonuna kadar ingiliz hükümetinin dağıtım depolarında olacak

nasrettin hoca boşuna söylememiş parası olan düdüğü çalar....parası olmayan sümüğünü çeker.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 242/996 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •