Resmi rakamin bir önemi yok, onlar yok saysa da insanlar ölüyor, buna salgin yazsan ne kalp krizi yazsan ne sonucta, bunu tetikleyen bu virus, bugun bir arkadaş covide yakalandi, kayinvalidesi de türlü hastaligi varken vefat etmis, memlekete de donemiyor.
Gene mi sen sütoğlan .
Böyle iyi idi iki günde bir 6-7 kuruş kazanıyorduk .
Bari Ben alaydım direksiyonu tüh kaçırdık fırsatı iyi mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl giremiyorsun ? tıkladın da giremedin mi ? ayrıca geleneksel olarak a53 başlıkları açtığı içün benüm açmam sence yakışık alır mı bana ve şahsıma ( ben ve şahsıma ) şahsım topiğinde yakşır mı ? işte bu cehapeğ zihnüyeti değil de nedir ?
tıkladın da giremedin mi al buyur başlığı bi daha yazayım oradan devam edelim ...
https://bit.ly/3fYq5w5
kafan karıştı di mi![]()
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Doların üç beş liraya düştüğü daha güzel bir ülkede sonlandırmak dileğiyle.
yok sonra o gönderiyi düzelttim , artık birinci sayfasına çıkıyor tıklayınca ...birisi arkadaşa izah etsin yahu gene olmadı bak halen karışık kafan , olaya bütüncül yaklaş üstad.... bir nesneyi anlamaktan vazgeçtiğinde onu görürsün ya işte o hesap...
aslında açılan başlık yoğ, aslında ben yoğum , yoğum ben ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri