Sayfa 266/996 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Covid akciğere indiğinde benzersiz bir şekilde yayılım yapıyor. Hiç bir doktor daha önce bir yayılım görmedi. Geçmiş tomografi ve akciğer filmleri incelendi. Ayrıca çok fazla kişinin akciğerine iniyor. Sadece çoğu kişiye tomografi çekilmediğinden bu durum ortaya çıkmıyor. Aşının vücutta ne kadar süre antikor oluşturacağı tam olarak bilinmiyor. Öyle bir aşı yaptım ömür boyu covid olmayacağım gibi bir mantık yok. Ve Kekik suyu hiç bir işe yaramaz. Bu arada geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kekik suyu ile yağı farklı. Bu konuda bilimsel çalışma var. Hatta mucize tedavi diye geçiyor. Hekim arkadaşimin söylediği lenfosit miktarını artırıyor akciğeri temizliyor balgamı kolaylaştırıyor. Kekik yağı carvacrol ve covid diye Google den bakın anlarsınız. İşkembeden sallamayın.

2.  Alıntı Originally Posted by huryat Yazıyı Oku
    Ek 26399. 12 işlem gününde çok küçük sermayeye karşılık oluşan kar. Ödediğim komisyon on binde 6. Sizce yüksek mi? Overall’a göre uygun komisyon oranı olan önerebileceğiniz aracı kurum var mıdır forumdaşlar?
    aylık hacim kaç tl ye yaklaşık olarak ?
    viopta veya hissede olarak ayrı ayrı söyler misiniz ?
    ona göre yorumda bulunalım
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Daha çok mucize tedavi anlatır durursunuz.

Duhul
    Nov 2020
    İkamet
    Isparta
    Gönderi
    25
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    aylık hacim kaç tl ye yaklaşık olarak ?
    viopta veya hissede olarak ayrı ayrı söyler misiniz ?
    ona göre yorumda bulunalım
    Sadece viopda işlem yapıyorum.Uzun bi aradan sonra yeni başladım diyebilirim. 500bin-1 milyon TL hacim arası

Mucize ilaç mı bilmem ama doğada her derde ilaç mevcuttur, yeterki iyi bir eczacı veya aktar denetiminde ve hekim bilgisi dahilinde olsun
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by huryat Yazıyı Oku
    Sadece viopda işlem yapıyorum.Uzun bi aradan sonra yeni başladım diyebilirim. 500bin-1 milyon TL hacim arası
    1 milyonu geçmiyorsanız onbinde 6 fena değildir heralde.
    ama uzun aradan sonra yeni başladıysanız , zamanla o hacmi baya baya geçiceksiniz
    o zaman komisyon pazarlığı daha rahat yaparsınız
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    geçen sene bir ara infulenza salgını vardı.

işte o infulenza dedikleri şey coronaymış.

tanıdıgım bir enfeksiyon uzmanı söyledi.
    Şubat ayında Benim ciğerlerde anormallik vardı çok sigara mı kullanıyorsunuz dedi doktor .

Bende Demirel Başbakan içmiştim en son dedim .

Mantıklı birşey bulunmamıştı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Daha çok mucize tedavi anlatır durursunuz.

Sakın bu yağı kekik suyu gibi kaşıkla içeyim deme ölürsün.

Sayfa 266/996 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •