Sayfa 274/996 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1483 den bi dene şort, flat flat izlemek olmuy asdas
    1463 flat
    Bugünlerde sansımız açık asdas
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    dolar cıktı dıyedır... orda da pozıtıf korelasyon var aslında uzun vadede, kısa vadede boyle panık oluyor dolar her yukarı kafa attıgında..

once satarlar, sonra jeton dusunce alırlar... ben dustukce alırım burdan...
    sence bu ayki toplantıda yine faiz artışı gelir mi? bak ne olması lazım demiyorum, gelir mi diyorum? şahsi fikrim, dolartl 8 tl altında olursa artış martış gelmez...gelse bile 100 bp ve altında gelir..onun da bir faydası olmaz...kur-enflasyon-faiz kısır döngüsüne girdik.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sence bu ayki toplantıda yine faiz artışı gelir mi? bak ne olması lazım demiyorum, gelir mi diyorum? şahsi fikrim, dolartl 8 tl altında olursa artış martış gelmez...gelse bile 100 bp ve altında gelir..onun da bir faydası olmaz...kur-enflasyon-faiz kısır döngüsüne girdik.
    bence de max 100 gelır, o bıle suphelı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Tebrikler reis! Benim lonkler zararda gece 1475 açmıştım 1460 ek yapabilirim.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1463 flat
    Bugünlerde sansımız açık asdas
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tebrikler reis! Benim lonkler zararda gece 1475 açmıştım 1460 ek yapabilirim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben lönk açmam, şırıl şırıl akabilü bellimi olur, nemelazım
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mevsimsel hastalık olan genelde kış aylarında görülen grip hastalığı artık yok, yerini covit19 a bıraktı. grip semptomuyla gidip test yaptıran herkes pozitif çıkıyor
    Evet Sayın Bozkurt,aynen bende sizin gibi düşünüyorum,komşumuzun annesi aşırı kilolu bazı damar hastalıkları var,test pozitif çıkıyor,yurt a götürmüşler durumu iyiymiş,belirtiler çok hafif,bu testler zaten %100 doğru sonuç vermezken birde grip vakalarını korona gösteriyor olabilir,bu durumda ben zaten bu hastalığı atlattım diyen özellikle risk grubundaki insanlar için durum kötü...

7. Aylık TÜFE verisinin yüksek açıklanmış olması gerçekler açıklanıyor gibi bir algı yarattı ama enflasyonu bağımsız olarak hesaplamaya başlayan ENA Group’un hesabına göre aylık enflasyon %3,43, yani halen ciddi bir fark var arada.

8. ENAgrup 3 aydır kendılerı de olcup acıklıyor enflasyonu... Burdan yola cıkarak gercek enflasyon aslında neydı az cok tahmın etmek mumkun... Benım sahsen hıssettıgım ve gozlemledıgım enflasyona uygun gelıyor rakamlar...

https://twitter.com/ENAGRUP/status/1334405096126488576

Usttekı mesajı gorup yazmadım bu arada, bu kadar denk gelır
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 274/996 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •