sence bu ayki toplantıda yine faiz artışı gelir mi? bak ne olması lazım demiyorum, gelir mi diyorum? şahsi fikrim, dolartl 8 tl altında olursa artış martış gelmez...gelse bile 100 bp ve altında gelir..onun da bir faydası olmaz...kur-enflasyon-faiz kısır döngüsüne girdik.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Tebrikler reis! Benim lonkler zararda gece 1475 açmıştım 1460 ek yapabilirim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet Sayın Bozkurt,aynen bende sizin gibi düşünüyorum,komşumuzun annesi aşırı kilolu bazı damar hastalıkları var,test pozitif çıkıyor,yurt a götürmüşler durumu iyiymiş,belirtiler çok hafif,bu testler zaten %100 doğru sonuç vermezken birde grip vakalarını korona gösteriyor olabilir,bu durumda ben zaten bu hastalığı atlattım diyen özellikle risk grubundaki insanlar için durum kötü...
Aylık TÜFE verisinin yüksek açıklanmış olması gerçekler açıklanıyor gibi bir algı yarattı ama enflasyonu bağımsız olarak hesaplamaya başlayan ENA Group’un hesabına göre aylık enflasyon %3,43, yani halen ciddi bir fark var arada.
ENAgrup 3 aydır kendılerı de olcup acıklıyor enflasyonu... Burdan yola cıkarak gercek enflasyon aslında neydı az cok tahmın etmek mumkun... Benım sahsen hıssettıgım ve gozlemledıgım enflasyona uygun gelıyor rakamlar...
https://twitter.com/ENAGRUP/status/1334405096126488576
Usttekı mesajı gorup yazmadım bu arada, bu kadar denk gelır![]()
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri