Sayfa 282/996 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla ben bir süredir bunu düşünüyorum...ama evin neresine yerleştireceksin?
    bızım evde banyoda var, yuksek tavan ev eskı bına oldugu ıcın, mesafe var...
    balkonlara da konabılıyor yer varsa...

ama su tamamen bıterse deponun da faydası yok tabı.. bır yandan hanımın memlekete canakkaleye kacma planını da yedekte tutuyoruz..

o noktaya gelmez ınsallah ama su sevıyelerı o kadar hızlı dusuyor kı bence bu kadar kısa surede bu kadar ınsana yetecek suyu bulmaları cok zor eger acılen yuklu yagmurlar gelmezse...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. [IMG][/IMG]

spot endeksde haftalık kapanış dan sonra daha net bir görüntü oluşur bence tamamı devammı anlamında

sağdaki mum nasıl olacak ?
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bizim 2 balkon var birisini kullanmıyoruz boş orası olabilir belki...araştıracağım bunu...aslında binanın alt katında sığınakta var bomboş ve binanın bir katı kadar bir alan buraya büyük depolar da yaptırılabilir...zeminde olduğu için öyle yükten çökme mökme gibi bir durumda olmaz...bunu komşulara söylemeyi düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bızım evde banyoda var, yuksek tavan ev eskı bına oldugu ıcın, mesafe var...
    balkonlara da konabılıyor yer varsa...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla ben bir süredir bunu düşünüyorum...ama evin neresine yerleştireceksin? bizim binada hidrofor var sular kesilince 1 gün idare ediyor binayı...ama bence böyle devam ederse 1 günlük kesintilerden daha fazlasını görürüz...gidişat hiç iyi değil...yağmur yağmaz oldu...şaka gibi gerçekten...korona belasından bu arada kaynıyor ama su hayattır ya...ciddi bir şekilde buna çözüm üretilmeli çok hızlı olarak...
    balkonda uygun yer varsa yarım tonluk depo bile çok iş görür
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    TSKB hariç para giriş çıkışları bambaşka pek tabikisine..
    Con SEN SUS DA ben gonuşuyun...
    Sana FLLAMA ALACAM...

BÖĞÜREN ÖKÜZ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    balkonda uygun yer varsa yarım tonluk depo bile çok iş görür
    Çatı altına büyük bir depo yapılabilir başkanım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku

EUR/USD 1,2125 den az birşey short.
    Dayanamadık 1,2130 bölgesi az daha short eyledik bizde demincek.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çatı altına büyük bir depo yapılabilir başkanım
    dublekslerde sıkıntı olmaz ama apartman dairelerinde bireysel olarak yaptırmak sıkıntı
    en önemlisi içindeki şamandıra bazen bozuluyor çatı altındaki katta oturan herkes perişan oalbilir
    2. si hep birlikte yaptırsan bile binalara aşırı yük yüklüyorsun bir deprem anında sıkıntı yaratabilir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 282/996 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •