Sayfa 390/996 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dakika 1 gol 1...

Erdoğan: "Türkiye gibi, Akdeniz'in en uzun kıyı şeridine sahip ülkesinin burada yaşanan gelişmeleri tribünden izlemesi mümkün değildir." -AA

Erdoğan: "Avrupa Birliği, içine düştüğü stratejik körlükten bir an önce kurtulmalı, Rum Kesimi ve Yunanistan tarafından Doğu Akdeniz'de bir 'koçbaşı' gibi kullanılmasına müsaade etmemelidir."

Erdoğan: "Ülkemizin, Antalya sahillerine hapsetmeyi amaçlayan plan ve haritaları kabul etmeyeceğini açıkça dile getirdik." -AA

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cuma günü yanılmıyorsam AB kararı açıklanacak yaptırım maptırım olursa falan...bu hafta gündem bu olur herhalde...oradan gelecek açıklamalar, bizden yapılan açıklamalar v.s....bir de yarın ingiltere toplu aşılamaya başlıyor...aşının FDA onayı içinde sanırım 10 aralıkta toplanacaktı kurum...öyle hatırlıyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    saygıdeğer hocam siz seanslık grafikte MOST ve diğer meteryallerle aşağıya yöneldiği noktayı göstermişsiniz bende 180 dakikalık peryot'ta sizin işaret ettiğiniz noktayla eş değer sanki

[IMG][/IMG]

aynen hocam kısa periyotlar öye

günlükte ise 1469-1470 kritik bir bölge olrak görünüyor

1469 altında kapanışlarda 25 gündür devam eden ralli sona erebilir

düşüş artık başlamıştır diyebilmem içinse 1455 altında kapanışlar görmem laızm o zaman emin olurum
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. 10 20 40 kat giden yada gitmiş hisselerde belirgin bir gevşeme emaresi yok..
    Bunların patronlarının burnu iyi koku alır..
    Borsa da çok ciddi bir çöküş olacaksa bunlarda taban serilerinin başlamış olması lazım dı ilk önce diye düşünüyorum..

Kaldıki artık hemen her gün bi u30 hissesini de tavana çizenler çıktı..

Biden in koltuğua oturmasına kadar ciddi bir düşüş olmayacak gibi ..

4. yine taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmadı.

5. yani yönümüzü avrupa'ya çevirmeliyiz derken ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu hafta iyi hoplatıp zıplatırlar bu piyasayı...

AB-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Czarnecki: "İlişkilerde ufak bir ilerleme bile fırsat oluşturacak"

7. 20-25 senedir ben AB tarafından gelen açıklama tehdit şu bu yüzünden borsanın çakıldığını hatırlamıyorum..
    Kendi içlerinde bi birlik oluşturamıyorlar çoğunlukla..
    Almanya faktörü var birde..

Ama ABD öyle değildir..
    En son papaz olayında da gördük..
    Yaptırımı geçtim twit le bile çökertti bizi..

Bizim kiler ABD den esas çok korkar..
    AB bir bir siyasi ekonomik yada askeri gücü yok.

8. Deutsche : We expect more tightening as long as USDTRY does not move below 7.50 by then, we need to see tightening of 150bp in December, followed by another 100bp of hikes in early 2021. This would bring official rates to 17.50%, with room for deposit rates to reach 18.0%.

Sayfa 390/996 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •