Sayfa 396/996 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    s400 başından beri koz olarak alındı kanaatindeyim ben..
    Kime şarkı kullanılacak o bile meçhul..
    Türkiye ye son 30 40 sene içinde kim füze saldırısında bulunmuşda bir anda hava savunma akıllarına geliverdi..
    Kim füze atacak bize zaten..ırak suriye gürcistan ermenis..bulgaristan mı..yunanistan ile dalaşma 80 lerden beri devam eder..it dalaşları vardı bi aralar..savaş çıkacak sanır korkardık ..çocuktuk o zamanlar..
    bi iran ın ciddi füze yatırımları var..onlarla da bildiğim kadar ile kanka idik ucuz petrol falan hacılıyorduk..

Alınmasının üzerinden 1 seneden fazla geçti kuruldu mu kurulmadı mı operative mi o bile belli değil daha..
    Hava savunma sistemi çok eski bir konu yıl 2015

https://www.google.com.tr/amp/s/www....ze_turkiye.amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Bu kadar konustuktan sonra s400 konusunda kamuoyuna acık sekılde gerı donemezler.. ama kendı aralarında s400'un aktıve edılmeyecegını garantı edebılırler...

lakin bunu kamuoyuna acıklamadan abd tekrar f35 projesıne nasıl dahıl edebılır bızı, sonucta orda adama sorarlar bu nasıl ıs dıye...

yonetıcı kadro degısmedıkce cozumu zor bır konu...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Giritten helikopter kaldırıp operasyon yapmayı düşünmüyorsunuz sanırım. Mücadele para ile yapılıyor. İncirlik güvenli bir üs. Ve adamların operasyon merkezlerine yakın. Girit bu noktalara uzak

evet İncirlik bence de abd için oldukça önemli.. ama yine de gelecek neler getirir bilinmez..avengers dan bir sahne.. dev operasyon merkezi gemisi havada..hatta filmde görünmez de olabiliyor bu nesne

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. tam altına gırıyordum bugun cesaretımı toplayıp.. jp morganın yumurtladıgını gorunce yıne vazgectım yıne...
    gercı bunların yazdıgına da guvenılmez aslında ama ınsanın yıne kafası bulanıyor...

ıcerde hemen her seyde kafam net ama su dxy ve dolayısıyla altın ve euro-dolar nereye gıder seneye... onu kestıremıyorum...

subat vadelı gram altında 450 altında kademelı alayım dıyordum ama gelmedı bıle oralara...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İncirliğin artık pek fazla önemi kalmayacak önümüzdeki zaman diliminde girit adasına patriot yunanistana Asker ve üst kurulumu mevcut
    Askeri bir analiz okumuştum. Giritte hava üssü kurmak mümkün değil, Yunanistana kurulacak üsler ise İncirliğin sağladığı menzil ve faydayı sağlayamıyor. Dolayısıyla İncirlik stratejik önemini halen koruyor.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    evet İncirlik bence de abd için oldukça önemli.. ama yine de gelecek neler getirir bilinmez..avengers dan bir sahne.. dev operasyon merkezi gemisi havada..hatta filmde görünmez de olabiliyor bu nesne

Yapılmışı var. Ama zeplinlerin ömrü uçak motorlarının güçlenip irtifa kazanması ile bitti.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Parasite_aircraft

O egeli ben değilim

Zavallı Garan'ı kaldırtakTA longlarımız daha kârlansın madem..

Yeterince silkelendi köfteh0rlar ).. Pozlarına dair gıkları bile çıkamadığına göre artık..

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Pardon pardon siz TRENT çizgileriyle bulduğunuz rakamdan bahsediyorsunuz ben yanlış anladım

özür dilerim
    Estağfurullah ne özürü. Burada fikir paylaşıyoruz hep birlikte.

Kaldı ki benim ekimden başlattığım trendi başka göz başka bir noktadan başlatır. Benim düzeltme henüz yeni başladı dediğim yerde başkası düzeltme tamamlanmak üzere der v.s.

Sayfa 396/996 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •