Sayfa 669/1002 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre, lokantalar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanlığı, Kovid-19'un yakın temaslılarında 14 gün olan karantina süresini 10 gün olarak güncelledi.
    Kovid-19 temaslılarının takibine ilişkin güncellenen rehbere göre yakın temaslı ve semptom gelişmeyenlerde karantina 7. günün sonunda bitirilebilecek

Rehberden: "(Kovid-19) Yakın temaslılarda karantina hiçbir şekilde 7 günden önce sonlandırılamaz. Çalışanların 8. günde işe dönüşleri sağlanabilir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Commerzbank/Ghose:
    - İlk olarak politika yapıcılardan duyduğumuz yorumlara göre açık ve şefaf bir dil kullanıldı
    - TCMB'den 100 baz puanlık artış bekliyoruz
    - Yabancı yatırımcılar faizin artırılıp artırılmayacağını merak ediyor
    Kaynak: Bloomberg HT

4. Basına ve Kamuoyuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Halkımız Kandırılmaya Devam Ediliyor!

http://bts.org.tr/2017/?p=7963

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kılıçdaroğlu bütçenin geneli hakkında TBMM’de konuşma yapıyor

Kılıçdaroğlu : Bu bütçe haramzadelere hizmet bütçesidir

Kılıçdaroğlu : Orta vadeli program kanuna göre zamanında yayınlanmadı , hiç sordunuz mu neden yayınlanmadı diye ? Hani her şey hızlanacaktı ?

Kılıçdaroğlu : Bütçenin ekleri bütçe verildikten sonra meclise geldi

Sayfa 669/1002 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •