Sayfa 673/1002 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kılıçdaroğlu : 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2527 TL , asgari ücret 2324 TL. Gelin karar alalım asgari ücret 3100 TL olsun ve vergiden muaf olsun işverene de yük olmasın .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Tamam bunları dedi. Sonuç ? Boş muhalefet. Gazımızı aldı. AKP oy kaybederken muhalefet oy kazanmıyorsa bir sorun vardır.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Para sayma makineleri, darbe, Suriyeliler ve daha bir sürü hadisede ayamamış işsiz kalınca uyanmış, hadi geçmiş olsun artık nefret etmesende olur.
    Sorun ahalinin götüne kazık girmeden ayamamasında, bu Akkoyun işsiz kalıp iş için gittiği kaymakamlıktan kovulunca, böğürmeye başlamış.

Kılıçdaroğlu veya başka bir ismin, bu hamurla yapabileceği çok bir şey yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kılıçdaroğlu : Türkiye cumhuriyeti milleti milli kurtuluş savaşı veren bir devlettir , Türkiye cumhuriyeti devletine rüşvet alan birinin büyükelçi atanması yakışır mi hiç ? Arabasındaki bayrağında Türk bayrağı taşıyacak bunu kabul edebilirsiniz ? İçinizden çok değerli insanlar var Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edebilecek insanlar varken neden rüşvetçiler büyükelçi olarak atanıyor ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Kılıçdaroğlu: Neden rüşvetçileri Büyükelçi olarak atıyorsunuz?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık bakanı : Bugün tespit edilen 6.420 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalıyor. Kısıtlamaların etkisi görülmeye başlandı. Yakında daha çok hissedeceğimizi ümit ediyoruz. Hepimizin görevi kendi kısıtlamalarımızı uygulayarak kalabalıklardan uzak durmak.

Numan Kurtuluş : Milli konularda millet ittifakı kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir . Türkiye’de erken seçimin şartları yoktur , insallah 2023’de yapılacak seçimlerde de Recep Tayyip Erdoğan bu milletin helal oylarıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir .

7. Çin'e kadar elektrik hattı var mı ?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Çin'e kadar elektrik hattı var mı ?

Bugün a haberedenk geldim izlemem ama tren yolda diyince baktım. Törendeki tren bu idi ama ahaberde farklı bi tren çekimi vardı ilginç bir durum var altından ne çıkacak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 673/1002 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •