Sayfa 178/272 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Ortaya Karışık II

1. Arif usta ters korelasyon Misal garan eregl ters korele işliyor
    Birisi eksi ise diğeri artı, veya birisi çok artıysa öbür tahta mal yiyor bu tarz yaklaşımlara bakın Arif bey in tespitleridir

Bu yazdığım şeyleri grafik atanlar vs bakmaz onların işi iki çizgi çek düşen kırmış mı kopar mı uçar mı böyle şeylerle kimse ilgilenmiyor.

2. Deniz Bey; Arsan, Gerel, Maktk ve Ozkgy icin degerli goruslerinizi rica edebilir miyim. Saygılarımla,

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Benden bu kadar.
    Bana müsaade.
    Elinize sağlık, teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by egeizmir2019 Yazıyı Oku
    Deniz Bey; Arsan, Gerel, Maktk ve Ozkgy icin degerli goruslerinizi rica edebilir miyim. Saygılarımla,
    Bunların içinde analizi yaptığım hisse var mı?

5. Haziran-Temmuz aylarında Arsan, Gerel, Maktk icin analiz yapmistiniz. Ozkgy için yapmadınız diye hatırlıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by egeizmir2019 Yazıyı Oku
    Haziran-Temmuz aylarında Arsan, Gerel, Maktk icin analiz yapmistiniz. Ozkgy için yapmadınız diye hatırlıyorum.
    maktk daha 2 gün önce paylaştım galiba siz 2 gün öncekilerine bakmadınız hcm
    maktk gözde kerevitası paylaştım.
    diğerlerine hafta sonu bakarım kısmetse

7. Galiba atladim, kusura bakmayin. Aslında sizi tekrar tekrar yormamak icin dikkat ediyorum ama gözümden kaçmıs. Tesekkur ederim, emeğinize sağlık. Allah razı olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by egeizmir2019 Yazıyı Oku
    Haziran-Temmuz aylarında Arsan, Gerel, Maktk icin analiz yapmistiniz. Ozkgy için yapmadınız diye hatırlıyorum.
    ARSAN
    GEREL
    OZKGY

Sayfa 178/272 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •