Sayfa 429/996 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hastaneler bu denli yoğun iken belki klebsiella pnomonia den daha ağır bir bakteri yada virüs de oluşabilir. Ben de vardı bu enfeksiyon. Bir yılda bu sebeple 4 ameliyat ve bir yıl antibiyotik aldım en son ki durum kullanacağım antibiyotik yok hepsi dirençli. Şu an burnumu dışarı çıkarmam. Kızım dahi gelse yaklaştırmam. Olağanüstü üstü tedbirlerle yaşıyorum. En ufak bir enfeksiyon da Abbas yolcu olur kendi adıma söylüyorum inşallah dünya böyle bir sürece evrilmez.
    Geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin, kızınıza bağışlasın sizi. Kalbimiz sizinle hocam.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bir fabrikada 70 kadar çalışanın nerdeyse tümü covit olmuş..haberlerde çıkmış..
    sonra bunların tümü bir anda iyileşmiş deniyor, ama bu sefer haberlere çıkmamışlar tabii...
    bunların tümü zeytin yaprağını aynen çay gibi demleyip sabah akşam içmişler..kulaktan kulağa dolaşıyor bu tür bilgiler..
    virüs laboratuvar ortamında da üretilse Allah bir şekilde doğadan şifasını da veriyor..
    Tümosanda 500 kişide 70 ama zeytin yaprağı işi hikaye
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yatay açılacak gibi eğer 9:30 a kadar önemli bir değişim olmazsa...FDOW dün gece vadelinin kapandığı seviyede...eksi görünüyor ama vadeli kapanırken 30.003 tü...şu an 29.996...önemsiz bir fark...

bakalım açılışa kadar değişen bir şey olacak mı...

4. Bakalım tahtaravallinin yükselen ucunda bugün hangi hisseler olacak?
    Bankaları ve-veya TVFnin güllerini alırken, dün şişen sanayileri dağıtıma verir diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Borsa GRİ alan.Niyetine göre her arguman var.

bir bakıyorum LONG için 5 neden.

bir bakıyorum SHORT için 5 neden

tekniği zorlarsan sana istediğini veriyor.ama zorla güzellik olmuyor.
    Her kuş muradına koşar, konabildiği ancak nasibidir.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ykb de olsun burada olsun görüyorum, çok inanmışsınız tek yöne, inandığınız yön gerçekleşse de gerçekleşmese de bu tehlikeli bir şartlanma, bugün haklı çıksanız yarın yanılırsınız terste kalırsınız benden dostça uyarı, tek yöne ( hangisi olursa olsun ) çok şartlanma trader için en büyük sıkıntılardan birisi bence...
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    sayın nosfecagri algı meselesinde ne algısı yapacam yonca 7 lere eyer gelirse alırım dedim elimde hissemde yok eskiden yonca vardı aldıgım yerden verdim zamanında bir cok arkadaşta biliyor sizlere hayırlı kazanclar olsun
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tahvil yukarı kıpırdanıyor... spotta full maldayim ama tahvil böyle olursa mal çıkarım zaten all time high dayım portfoy olarak %3 4 inse problem teşkil etmez...
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bende ayni.
    o aşağıdaki gaplardan
    işc ve garan alırım.
    o arkadaş full malda.
    tedirgin tabiki.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

günaydın forumun genelinin kazandığı bi gün olsun hayrlısı ile...

Sayfa 429/996 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •