Sayfa 442/996 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. 133900 önemli idi ve kırdı sıra kapanış yapmasında.
    Eğer tuzak ise...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    1492,Xx el-klassik0 seyirtmeli üle$ik kawurmalar daha..

Mute$Em ve son dipsel dahil longS poz*%40 kâr-alındı..
    Hep ben yokken oluyo. Halbuki okadar beklemiştim. Neyse artıkın. Tebrik ederim bayım. Dirayet, olması gerekene sabırla gitti gene. Gelsin bakalım vururuz azcık yerinde. Sağlam tradeler.

3. dünyanın en büyük değerli metal spekülatörü , market makerı Tortumlu ailesinin de bu forumda olması bizim için gururdur.... Tortumlu Family , değere vurulan damga !

Alıntı Originally Posted by tortumlu Yazıyı Oku
    Bugün endeksi Petkim ve eregliyle tuttular....lale devri sönmedi bu günlük içerde vaziyet bu dolar 7.85 de durdu beklediğimiz katkıyı fazla yapmadi....yaptırım tehditleri ve ekşi rezerve rağmen.....yalnız dışarda ters tepki kendini gösterdi....sabah pariteyle 1823 düşen ons 3. Zorlayista 1848 i kırdı şuan 1863....ons da kayış koptu....Gr 470 oldu....platinyumdaki satış gumusde beklenen ralliyi vermiyor ama gümüş altından hızlı çıkar....

Dün yüzde _2 iken aldigim gümüş +2 kapadı ne hareketti...

Son 10 dk yerine biraz daha erken olsaydı kamyonla para götürdük....

Gümüş u tutacam bu sefer artık gümüşcuyuz...

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bankalar desteklerini dün kırdılar ve bide altında kalıp boşluğa düşürmelerine rağmen bugün çekip çıkardılar. yani destek falan kalmamıştı
    n'apsın ?? yapacak tabii.. tabii ki boşluğa düşürüp, stop olan var mı yok mu diye bakınacak, akşama avrupai toplantı sanction manction ayakları, destekler kırılmış şelale gelmek üzere hissiyatı zerkedecek

karşımızda yapay zeka var, senin trade history'ni biliyo, nerde nasıl patlatır seni, yazılı zaten onun programında.. çekiyo boşluğa geleni topluyo amk yapay zekası

5. Şahit abi bugün ütmek istemiyorum palayı, jetonum makinada kalsın istiyorum ama zorla para verecek bu sanırım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    n'apsın ?? yapacak tabii.. tabii ki boşluğa düşürüp, stop olan var mı yok mu diye bakınacak, akşama avrupai toplantı sanction manction ayakları, destekler kırılmış şelale gelmek üzere hissiyatı zerkedecek

karşımızda yapay zeka var, senin trade history'ni biliyo, nerde nasıl patlatır seni, yazılı zaten onun programında.. çekiyo boşluğa geleni topluyo amk yapay zekası
    valla ne yalan söyleyim desteği kırdığını gördüğümde atıp kaçtım. hatta sabah bankalarda gaplı eksi açılış bekliyordum. halada kafamda soru işareti olarak kaldı. kırılmadık yerleri kalmamıştı bankaların...

7. Eksi makas hayırlı olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto: "İster beğensinler ister beğenmesinler, Avrupa'nın güvenliği önemli ölçüde Türkiye'nin elindedir" -AA

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ...ab içerisinde TR'ye yaptırıma karşı olan ülkelerde var ona bakarsak malta, macaristan, italya ve ispanya hatta almanya bile deniyor...bu açıklama önemsiz...daha ağır oturaklı birisi açıklama yapmış olsa eyvallah...

yaptırım olur olmaz ayrı ama kalkıpta bir yunanın açıklamasını ciddiye almak mantıklı değil...

Sayfa 442/996 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •