Abi hayat akıp gidiyor. Becerebilirsem, yapıp kenara koymak isterim.
Soyle bir tespitim var borsada ( ve hayatta) herkes gerçekten ne istiyorsa alıyor.
Mesela ego yapan hakli çıkma davası güden bir trader aslında para kazanma amacı gütmüyor bana göre. Bu işe siyaset karıştıran da aynı kategoride derdi para kazanmak değil haklı çıkmak. Bunlar para kaybetmeye mahkum; haklı çıkıyor çulsuz kalıyor kafa rahatlıyor.
Bence burada işlem yapan cok az kisi aslında para kazanmak istiyor. Ve bana göre isteyen herkes kazanıyor.
Ben para kazanmak için zengin olup işi bırakmak için burada değilim, amacım 2. Ve 3. Birer ( farklı) gelir kapısı yaratmak. 10 yılda borsada bana göre iyi bir noktaya geldim sayılır son 5 yılı için konuşalım hadi. Ama o kadar fakirlikten o kadar sıfırın sıfırından geliyoruz ki oransal olarak dünyayı kazansan zaten gelebileceğini nokta belli, sınıfı atlarsa çocukların atlar gizli kast sisteminde.
Kendimizi kasmadan her türlü ülkeyi dünyayı gezerek görerek bisey alirken günlük fiyatına bakmadan yasamak - aslında insanca yaşamak için bence aylık gereken rakam şu an neyse herkese göre değişir işte o rakamı yakalamak istiyorum.
Olay nakit akışı yani biriktirip bir şey yapacağımız yok onu yapabilirse çocuklar düşünsün biz kendimizi kurtarsak kafi...
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri