Sayfa 827/1001 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    doktorum hepatit b dedinde, o günlere döndüm birden. tahlil yaptırdım. dediler B olmuşsun aha dedim şimdi gittik. inşaat işi de o kadar hızlıki, başından ayrılamıyorsun. bir karın ağrısı var çok da değil, az da değil ama beyin oynuyor sanki yerinden. bu sefer ishal başladı. side ye gidiyorum. yolda bir eczane önünde durdum anlattım eczacıya hepatit b ve ishal var dedim. dediki şunu ishale kullan hepatite de fayda olur dedi. gece yattım otelde hiç tuvalete kalkmadım 2 gün sonra döndüm. haa bu arada her yemek yedikten sonra karnım midem sıkıntı veriyordu. sanki geçmişti bi sıkıntım kalmamıştı. son bir haftada oturduğum yerde uyukluyordum. gittim tekrar tahlil oldum. vücud bağışıklığını tesis etmiş.
    Üstad bazı şanslı kişiler bağışıklık sahibi oluyor, bunlar azınlıkta daha çoğunda hastalık sessiz kalıyor ayrıca Bulaştırici oluyorlar, bir kismindaysa ciddi karaciğer hastalıkları gelişiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim rotavorusu bizde yaptirdik ama yine de yakalandi cocuk ��
    Üstad tekil örneklerden gidecek olursak ben iki çocuğuna yaptırdım, Allah'a şükür ikisi de rota olmadı. Mide barsak sistemleri de güzel çalışıyor. Tutmayan rotavirus aşısı bile 5 yaş altı çocukta ölümcül geçirecek rotavirus enfeksiyonunu yüzde 80 önlüyor. Yani siz bence iyiki asi yaptirmissiniz.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Üstad bazı şanslı kişiler bağışıklık sahibi oluyor, bunlar azınlıkta daha çoğunda hastalık sessiz kalıyor ayrıca Bulaştırici oluyorlar, bir kismindaysa ciddi karaciğer hastalıkları gelişiyor.
    Hepsi hikaye kemtuz ustadim
    Bu dediklerinizi virusmu yapiyor yoksa uygulanan tedavilermi
    Olumlerin cogu emboli sebepliymis
    Virus emboli atar diye birseymi var allah askina
    Verilen ilaclar yuzunden emboli atmiyormu
    Mfo nun sarkisini dinliyorum merak etmeyiniz ustadim
    Bir webster kolay yetismeyeah

Üstad tekil örneklerden gidecek olursak ben iki çocuğuna yaptırdım, Allah'a şükür ikisi de rota olmadı. Mide barsak sistemleri de güzel çalışıyor. Tutmayan rotavirus aşısı bile 5 yaş altı çocukta ölümcül geçirecek rotavirus enfeksiyonunu yüzde 80 önlüyor. Yani siz bence iyiki asi yaptirmissiniz.
    Simdi aile sagliktan aradilar
    İlkokul asisi icin getirin diye
    Buyur burdan yak birde bu cikti

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O his nedense bende de var ustadim
    Bir de uzun tirnaklara renkli oje yapiyorlar ya

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hepsi hikaye kemtuz ustadim
    Bu dediklerinizi virusmu yapiyor yoksa uygulanan tedavilermi
    Olumlerin cogu emboli sebepliymis
    Virus emboli atar diye birseymi var allah askina
    Verilen ilaclar yuzunden emboli atmiyormu
    Mfo nun sarkisini dinliyorum merak etmeyiniz ustadim
    Bir webster kolay yetismeyeah
    Üstad ben hepatit b den bahsettim. �� Siz lafı koronaya getirmissiniz. Yalnız Webster in kendini korona konusunda çok yetiştirmesi lazım. Bu konuda hurafeleri bırakması lazım. Cam fanusunuzdan çıkın. İnsanlara trombus olasın diye neler veriyoruz, ilaçlar trombus yapıyor diyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Simdi aile sagliktan aradilar
    İlkokul asisi icin getirin diye
    Buyur burdan yak birde bu cikti
    Üstat dolar için ne düşünüyorsun

Üstad ben hepatit b den bahsettim. �� Siz lafı koronaya getirmissiniz. Yalnız Webster in kendini korona konusunda çok yetiştirmesi lazım. Bu konuda hurafeleri bırakması lazım. Cam fanusunuzdan çıkın. İnsanlara trombus olasın diye neler veriyoruz, ilaçlar trombus yapıyor diyorsunuz
    Ustadim ben ironi yaptiydim siz neden boyle yaptiniz 😄😄😄

Sayfa 827/1001 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •