Sayfa 93/169 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
Arama sonucu : 1349 madde; 737 - 744 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1. İSTANBUL (AA) - Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA'ya sermaye piyasalarından güven, sermaye artışına katılım yüzde 99,98 oldu.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA'nın küçük hissedarlarının mevcutta olduğu gibi işlem yapmaya devam edebilmeleri amacıyla halka açıklık oranını yüzde 5'e yükseltmek için harekete geçti.

CarrefourSA'nın 25 Ağustos’ta başlanan sermaye artış sürecinde, önemli bir aşama daha tamamlandı.

Yüzde 99,98 katılım, piyasanın CarrefourSA'ya olan güvenini gösterdi.

Diğer taraftan BİST'in 17 Eylül 2020 tarihinde yaptığı duyuruda, aralarında CarrefourSA'nın da bulunduğu ve fiili dolaşım oranı yüzde 5’in altında olan şirketlerin paylarının 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınabileceği uyarısında bulunulmuştu.

Bu durumda küçük hissedarların işlem esnekliği azalacağı için, Sabancı Holding Yönetim Kurulu, CarrefourSA hisselerindeki fiili dolaşım oranının yüzde 5'e yükseltilmesi kararını aldı.

Sabancı Holding’den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

'Sabancı Topluluğu olarak, Topluluk şirketlerimizin, sermaye piyasalarımıza kazandırılması vizyonu doğrultusunda, yerli yatırımcılarımıza, ülkemize değer katan şirketlerimize ortak olma olanağı tanırken, uluslararası yatırımcıları da ülkemize ve piyasalarımıza kazandırma sorumluluğu ile hareket etmekteyiz..

https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...katilim/661396

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2. Ne zaman gün içi %5uzerinde artı yapsa ertesi gün tekrar 108-110tl ye geri dönüyor.dun sattığımi 7lira altından tekrar alim yaptım.duygusal bağlanmaya gerek yok yarın 113 üzerinde olursa tekrar satarım.gecen ay 23lira yatay seyrinde de aynı durum oluyordu şimdi de 110 seviyesi

3. Bekliyoruz bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 2-3 güne şu anki üçgen
    20’si gibi ana üçgen kırılımı gerçekleşiyor gibi görüyorum. +/- bikaç gün oynayabilir

Çoook acemiyim
    YTD

5. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre; Hacı Ömer Sabancı Holdıng , Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde 2 milyon 500 bin TL nominal tutarlı Carrefoursa Carrefour Sabancı Tıcaret Merkezı A.S.
    pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt
    Kuruluşu'na başvuru yaptı.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sabir kalmadi tukendi... ytd

7.  Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Ne zaman gün içi %5uzerinde artı yapsa ertesi gün tekrar 108-110tl ye geri dönüyor.dun sattığımi 7lira altından tekrar alim yaptım.duygusal bağlanmaya gerek yok yarın 113 üzerinde olursa tekrar satarım.gecen ay 23lira yatay seyrinde de aynı durum oluyordu şimdi de 110 seviyesi
    Bende genelde öyle yapardım tavana gidecek diye 116 civarından atladık aşağı trade etmek zorunda kaldık [emoji2]

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8. Saçmaladı, trend hak getire, nereye varacağı-napacığını kestirmek güçleşiyor... görüp göreceği yere getirdiler yine... hadi bakalım...

Sakın fikir vermesin, al-sat yaptırmasın size...

Çoook acemiyim
    YTD

Sayfa 93/169 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •