Sayfa 562/996 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    uyumsuzluk tek başına değilde fiyatla birlikte takip edilmeli

mesela fiyat 1521 e geldiğinde yani dirence uyumsuzluk taki RSI DA düşene değmek üzereydi

yani shortl olayını uymsuzluk var diye değilde dirençlerde denemek stobun yakın olması sebebiyle zararı minimum tutar

1489 aştığında zaten hedef 1509 ve 1521 idi buradada 1509 ve 1251 arası short mantıklı olur ancak yine 1521 stop olur zarar minimize olur

1489 altındaki shortta 1490 stop olrak gidileilirdi

bol şanslar
    Evet ben saatlik baktığım için arada 1 yerde daha denedim, toplam 3 kere short denedim kar zarar olmadan bol komisyonla ayrıldık olaysızca. Şu anda 15 lik orta bandın üstünde kalması ve düşen ortalamayı yataya getirmesi önemli bunu başarırsa üstü tekrar deneyebilir.

Negatif açılışlarda longlamayı seviyorum, pozitif açarsa shortlamayı seviyorum. O da vardı pozitif açtı hiç düzeltmeden sürdü manyak gibi piyasa normal değil.

Şu an bollinger orta altında kapatırsa stop olabilirim tekrar bakarız az kar var 1497 ek de yaptım...

2. Günaydınlar,
    İNKAR FASLINDAYIZ...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. valla bu haberlerle bile düşmeyen borsa artık hiç düşmez...
    ha kar satışı vs olur ancak trend yukarı gibi artık
    şortçular ancak düzeltmelerden kazanabilirler gibime geliyor bir süre daha.
    zaten bugün de buralarda tutunursa artık yeni rekor hedeflerin gerçekleşeceği teyit edilebilir gibime geliyor.
    ytd

4. birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz böyle bir günde kapa bari makası, pala.. hiç olmazsa 6-7 puan avantamız olurdu.. sana palalık görevini verenin ben taaa..

5.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Çizdiğiniz kanal zaman olarak kaç saat sonra bitiyor, yani direnç ve alt kanal zamansal kesişme?

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    maksimum 17 bar yani 8,5 gün
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    maksimum 17 bar yani 8,5 gün
    Öyle yada böyle, gene yılbaşı.... hemen hemen her ihtimal orayı gösteriyor anlaşılan..... ilginç.
    Yılbaşına doğru bisiler olacak ama ne?
    İnşallah güzel şeyler olur..... 2018 mi 2017 mi? Borsa ralli yapmıştı yukari doğru öyle olsa güzel olur

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şaka gibi...emir hazırladım ama tuşa basmamıştım mouse tam onay butonun üzerinde duruyordu...yerimden kalkarken elim çarptı düştü mouse tak onay tuşuna basmış...durduk yere 3 kademe girdi abicim...

8.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

viop 4 saatlik...

1521 önemli direnç oluşturdu nu devam ediyor

1521 kırarsa hem nu bozulur hemde hareket yukarı sertleşir

kıramadığı sürecede short mantıklı olur
    BIST’te Yabancı Kurum İşlemleri Analizi

Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlediğimiz verilere göre 10 Aralık tarihinde bu kurumlar toplam 4.588 milyon TL alım, 4.174 milyon TL satım ile ''net 414 milyon TL alış '' gerçekleştirdi. Hacim ve kademelere göre alım tarafında ULKER, GARAN dikkat çekerken en çok satılan hisselerde FROTO, LOGO, SAHOL, AEFES, CLEBI, SOKM öne çıkıyor.

Haftalık kümülatif para girişi “net 540 milyon TL’’ olurken, son bir aylık kümülatif rakamlarda ise “net 3.544 milyon TL’’ para girişi görülüyor

tabi grafiği paylaşırken bunuda yanına kayayım yani yabancı alıma devam ediyor bu yüzden short deneyecek kişi dirençlere yakın ve stoplu denemeli yoksa canı çok yanabilir 1521 üstü viop 1600-1650 ler çok rahat gidebilir çünkü bankalar geri kalmıştı ve flamaları var bankalar kalkarsa viop ta geri kaldığı için hızla telafi edebilir
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Sayfa 562/996 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •