Sayfa 565/996 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Dikkat edin ayıcıklarım pala mazot neyim yapmasın
    Hamdım Piştim Yandım

meydanlarda rezervler süper diyeceksin, imf'ye borç verebiliriz diyeceksin ama sonradan kasada hiç para kalmadığını "öğreneceksin".. sadece kalmasa yine iyi, aslında eksi 50 milyar dolar olmuş.. bak bak bak.. sonra destan yazıyorlar ülke süper almanya kıskanıyor filan.. komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. sonra %15 tasıma malıyetı dıyorlar... 1 gunde %1 yapıyor, ne tasıma malıyetı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

GARAN_ düzeltme yapmış olması piyasayı salladı.. 9.28 kafa destek buraya kadar bile salması normaldir

tüm bu rezaletlere rağmen doların 8 de olması yine iyi.. fazla hırpalayıcı rakamlar değil.. halk alışmış durumda..

bu kadroya inanmadığı için yandaş veya muhalif farketmiyor rezervleri istifledi son yıllarda.. alım gücünü korumak için..

yandaşların ise hala desteklemesi olayın rasyonel değil tamamen mevzi kapma meselesi olduğunu gösteriyor.. asgari derecede rasyonel olmayan bir halk zaten daha iyisine sahip olamaz mevcut durumdan, oldukça zor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Bigşort abi burda olsaydı şüüüle derdi.
    bugün çok kişi ütülücek
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    tüm bu rezaletlere rağmen doların 8 de olması yine iyi.. fazla hırpalayıcı rakamlar değil.. halk alışmış durumda...
    bunlar kaldıkca dolarda her fıyat ucuz...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

piyasanın çökmesi için GARAN daha altta 9.17 desteği var. orayı kıracak burayı kıracakta... ölme şeğim ölme. olmaz o iş hırpalıyorlar işte...

Sayfa 565/996 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •