Sayfa 575/996 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    PALA efendi; o çok güvendiğiniz Trump Reyiz gider ayak kazık attı

Kazığı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama bu sefer kazık kallavi, kolay çkmaz yani
    ben espiri yapmıştım ama sizin espiri yapıp yapmadığınızı anlayamadım.
    kazık çift tarafı sivri uçlu olur benim bildiğim bu piyasada, aşağı uç yukarı uç.
    umarım anlatabilmişimdir derdimi...

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüpüde şort lamı diyon ne diyon açık konuş Mehmet abi
    Hisse bazlı şort çok tehlikelidir, alırlar donumuzu, her tahtanın bi sahibesi var
    yok abi zevkine izle... don giymiyorum ben 8 yıldır.. fermuara dikkat etmek gerekiyor extradan..

3. ne ereglıymıs... al al bıtmedı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. 160-170 arası kontrat dönmüşüm..
    Yeter...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Mehmet Sevki Guest
    tüp 101.5 dan gelen geri çekilme mikro yükseleni kırdı bu arada endeks şaha kalktı tüpten çıkan kime girdi bloomberg altyazıdan analmıyorum nere girmiş asdasadsasdasdasdasd

6.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    yok abi zevkine izle... don giymiyorum ben 8 yıldır.. fermuara dikkat etmek gerekiyor extradan..
    O tahtayı akçay abi biliyo,75 den almış 110 hedefi vardı. 110 olunca belki bi dene jeton atarım belli olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Amerika açılışında kara cuma etkinliği yapılabilir gibi duruyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    ömrünü bu işe vermiş birisi.. tüpte ed bu diyip varını yoğunu basarsa üst bant hayalsel temasda ed iptal olup yükseliş sürerse herşeyini kaybeder abi..

o yüzden bu işten uzak durun...

vob öldürür..
    stop candır fakat daha ed3 tepesi ve ed4 sonrası 104-105 arası açılan cortlar için ed3 boyu geçerli olmalıdır. işlem ise 1/10 la denenmelidir geceden sabaha tavan olasılığı yüzünden.
    demem odur ki vobu terkedin söylemi yerine full pozdan sakının portföy yönetimi ve disiplinine önem verin söylemi daha değerli olur...bol şanslar

Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 575/996 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •