Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geçmiş olsun sn. Hellistheothers. Günlük ve detaylı paylaşım yönünde oy kullandım.
"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
Aylık veya 3 aylık olmali
Hastalığı atlaaniza çok sevindim. İnternetten sanal bir fikir alışverişimiz var ama tavrımız ve tarzınızla arkadaşım gibi oldunuz
Sn. Mask , Sn. Hayrani, Sn. Kemtuz çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Mrb.hocam ben hisse ve fon şeklinde gitmeyi seviyorum .4/5 hisse var o büyük kağıtlardan bedelsiz filan.birde suc fonu var .yüzde yirmi beş hisse yetmsi beş fon .strateji nasıl sizce yanlısmi.malum hisselr olduğu için bı daha hisse fonlara ağır giremedim.paranim yüksek kisminuda fona ayirdimki suc fonuna .düşüşler olursa az etkileneyim.nasio hocam saygılar ...
Yer İmleri