Sayfa 608/996 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Dünya aşı beklerken ilaç müjdesi geldi. Bomba haberi ABD’deki Türk profesör açıkladı. Bulunan ilaç 1 günde iyi ediyor
    ABD’li bilim insanları tarafından gribe karşı geliştirilen Molnupiravir adlı ilaç, hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde yeni tip corona virüsü (Covid-19) 24 saat içinde etkisiz hale getirdi. Dünyaca ünlü Türk profesör Derya Unutmaz, ilaç sonuçlarının bir iki aya belli olmasını umduğunu aktardı. İlacın, çığır açabileceği belirtildi.

Mehmet Sevki Guest
    TV lerde kocaman son dakika yaptırım haberleri tartışmalar..

Abi normal bir insan bu medya baskısı trolleme ile kaldiracli piyasada yok olur. Bak şuan yapılana.. normal vatandaş bunu kaldirama kafayı kaldiramaZ.. eli tuşa gider.

ABD kanun karını sürecini maddeleri bilmez. Ve işleme oturur. Evet şuan birçok şey yerine oturdu zaten kapanışta hasirt diye icraatı gördük..

Sonucunu inceleyelim.. ders veriyorlar.. herkesi trene nasıl bindirip yakarız.. gerçekten müthiş..

İzleyin sonucu görelim...

Bu sefer gerçek adios..

3. Spotta da viopta da akıyor akıyor bu sene maşallah.

Memedabi sevmedi kızdı kafaya 1000 puan yedik bi ara hemen bırakın yok bilmionuz osur osur ipe diz sen o pozu niye aldın bakim falan demeye başladı. Ciddi ciddi viop bırakın malsınız dedi inceden. Demedi de ben öyle anladım alındım yani.

Neyse sonra bi döndü piyasa cat pat küt nerden alsan kar falan. Memedabi de demedi ki bizim çocuklar bu işi öğrenmiş, ben bırakın demekle hata ettim demedi.

Canın sagolsun memedabi ama ben sana gönül koydum bi kere.
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bırakın tabi abiler. marttan bu yana "en düşük" %50 endeks artışı var. viop'ta endeks üstü portföy artıran çok azdır.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben kaldırırım abi. Ben normal insan değilim, ebem bebeyken kafamı taşa sürmüş ona göre benle şaka olmaz. Zaten tv filan izlemem. Entel dantel bisey beğenmeyen tayfanın Anadolu çomarı diye asagiladiklari çomar var ya, işte o çomar bizzat benim. Bırakalım mı bırakmayalım mı son durumda ne diyorsun ona göre şey edeceğim.
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    TV lerde kocaman son dakika yaptırım haberleri tartışmalar..

Abi normal bir insan bu medya baskısı trolleme ile kaldiracli piyasada yok olur. Bak şuan yapılana.. normal vatandaş bunu kaldirama kafayı kaldiramaZ.. eli tuşa gider.

ABD kanun karını sürecini maddeleri bilmez. Ve işleme oturur. Evet şuan birçok şey yerine oturdu zaten kapanışta hasirt diye icraatı gördük..

Sonucunu inceleyelim.. ders veriyorlar.. herkesi trene nasıl bindirip yakarız.. gerçekten müthiş..

İzleyin sonucu görelim...

Bu sefer gerçek adios..

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben kaldırırım abi. Ben normal insan değilim, ebem bebeyken kafamı taşa sürmüş ona göre benle şaka olmaz. Zaten tv filan izlemem. Entel dantel bisey beğenmeyen tayfanın Anadolu çomarı diye asagiladiklari çomar var ya, işte o çomar bizzat benim. Bırakalım mı bırakmayalım mı son durumda ne diyorsun ona göre şey edeceğim.

Belki parti kapatılsın dendi oradan birşey çıkacak belki İran ? Belki birşey çıkmayacak.. bu hayat değil.. bu yaşamak değil.. bence genc ve güzel Ken üstelik çok geç değilken bırak...

Dow donunu sıkı tutuyor.kaptırmıyor.
    AMA DAX KAPTIRDI.

GÜNLÜK

DAX HAFTALIK

7. Haberin başlığını değil içeriğini okuyana göre dün akşamdan yukarı sürmesi gerekiyordu buarada dün de belirttim ama mazot gerekiyordu heraldee

YTD

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=4996093
     Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Adalar Vapuru kaçta geçiyor Taksim'de ?

Olmayan catsaa yi bekliyor millet niye Reuter trolledi diye hahahahaha

Kemal Sunal in mister dörtnal hesabı. Kemal Sunal trolleme nin kitabını ciltletmistir..

8. Abi orta vade düşüş diye diye tarihi zirveyi geçirdin biste, düşüncelerini alabilir miyiz?
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Dow donunu sıkı tutuyor.kaptırmıyor.
    AMA DAX KAPTIRDI.

GÜNLÜK

DAX HAFTALIK

Sayfa 608/996 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •