Sayfa 121/996 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Nerede yazıyor sayın dimitris link atarmisniz
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abd'nin yaptırım kaldırma şartı 1 yıl içinde s400'lerin çalıştırılmayacağı taahhüdü.
    TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İranlar aramızda bir şeyler oluyor. Sanırım iran azerilerin zaferine pek sevinmedi. Bizde bir bidon benzin döktük. Bakalım saman alevimi olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biden, yeni bir yüz değil. Tanınan, bilinen bir insan , bu bölgede hakkındaki fikirlerini daha önce birçok kez ifade etmiştir.

Tamam Amerika siyaseti öyle başkandan başkana değişmez ama her başkanın da yoğurt yiyişi farklı olur.

Nereye bak diyorlarsa , o tarafa bakmamak lazım .

Yunanistan ada işgal etmiş ama Bahçeli parti kapatmaktan bahsediyor.

Doğu Akdeniz , İsrail. .. Neler oluyor bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    E devlet - sürücü belgesi sorgulama- yazınca nüfus vatandaşlık genel müdürlüğü linkinden dün sadece c sınıfı olan çıkıyordu. Bugün memure telefon etti '' gelin yeni ehliyet işleminizi yapalım, sorun halloldu '' deyince hemen e-devletten baktım. Gerçekten 2 ayrı ehliyet görünüyor. Sanırım yeni verilecek belgelerde sınıflar farklı oluyormuş. E sınıfı yokmuş CE mi D mi öyle bir şey olacakmış. Beni beyaz saçlı, yaşlı , yorgun görünce - bu zavallının işini halledelim - mi demişlerdir ? Neyse sonuç güzel .
    Hallettiginize sevindim e ehliyetini aktif kullnacak misiniz? Bence aktif kullanmayacaksaniz bir araştırın bende çok bilmiyorum ama onun yıllık ödemeleri vs olabilir basınızi agritmayin eğer e ehliyetini aktif kullnmayacakaaniz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Nerede yazıyor sayın dimitris link atarmisniz

https://m.bloomberght.com/sondakika

5. Sayın dimitris linkten açılan sayfada haber başlığını açamadım ama sanki

"Başkan yaptırım uyguladıktan sonra ......
    (. Bu kisimda yaptırım uygulandıktan sonra yazıyor)
    1 yıl içinde Kongrenin gerekli komitelerine, Türkiye’nin veya yaptırım uygulanan kişilerin artık S-400’leri veya bunların yerine herhangi bir Rus sistemini uhdesinde bulundurmadığını,

7. Ya arkadaşlar bu caatsa cart curt mu çıktı ya?ulan eğer öyleyse ben tumosanin büyük çoğunluğunu bedavaya verdim eyvah ki ne eyvah dedim caatsa çıkar ben tumosani 9 dan toplarım ama demekki cart curt çıktı caatsa. 4 te 1 i bari bırakmışım diye kendimi avutuyorum şimdi

İran'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Ferazmend dün akşam Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.

Ferazmend’e, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif’in, Erdoğan’ın Bakü’de okuduğu şiirle ilgili attığı tweet, Tahran Büyükelçisi Derya Örs’ün İran Dışişleri Bakanlığı’na çağrılması ve Türkiye ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik mesnetsiz iddiaların ortaya atılmasına ilişkin tepki dile getirildi. Ayrıca herhangi bir konuda rahatsızlık duyulması halinde bunun iletilebileceği farklı kanallar varken, Zarif’in Twitter üzerinden Türkiye’yi hedef almasının da kabul edilemeyeceği vurgulandı.

İran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün Bakü’de okuduğu şiirin toprak bütünlüğünü hedef aldığını iddia ediyor.

Sayfa 121/996 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •