Sayfa 614/996 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1518-19 tüm pozisyon flatos.....alanda kazansın..haftasonuna flatos devamm..

strest oldum.. FDOW umudumuz.
    1 aralıktaki poz. kapandı.poz. flat

FLAT takip ederim..eğer saatlik sat derse short açarım.yoksa bekler dururum.çarşamba gününü ve 1410 merak ediyorum..geçecek mi?

hisselerim bekliyor.agustosta aldığım hisseleri 10 gün önce satıp bir iki kademe alttan tekrar almıştım.(4 hisse vardı) ..ama vob işi tradelik.

2. ÖZETLE 8 yıllık borsa deneyimimde pegasus short açarak temel veriye aldanarak viop poz alıp az daha batma safhasına geldiğimde öğrendiğim..!!!!!
    asla ve asla öngörülemez poza girme...short bu yüzden risklidir zaten gideceği yer bellidir ama long öyle değil..özetle spot işlem yapıp burayı okuyan varsa shortcuları okuduğu sürece asla kazanamaz ki şu covid dönüşü para kazanamayan elde ki poza 12. ay vade işleme en kötü long açamayan bu shorçular ya da viop tayfasıdır..!!!böyle fırsatta bir daha gelmezdi...
    şimdi millet burada ky yi kötülüyor ulen kardeşim adam batıkta olsa az bir yönetimle ersu atıyorum jantsa vs den senden daha çok kazanmış....!!! eee ülke batıyor.....
    özetle her yönde olmayı kendime hedef eden biri olarak akrdeşim ecevit zamanında hisselr pat pat düşerken emeklilik ikramiyesini yatıran kademeli hisse toplayan akrabam zengin şuan..!!!
    yani gerçekten krizler fırsat ve ani dalgaları değerlendirmek lazım..
    ÜLKE GERÇEKLERİNE BAKILARAK SHORT AÇMAK UZAK VADE KALAMIYOR TEMİNAT TUTAMIYORSAN EN SAÇMA POZDUR KısA VADELİ SHORT..!!
    1 AY KAZANIR ÖBÜR AY VERİRİSİN ÇÜNKÜ BU MATEMATİK VE DÖNGÜDÜR..!!istediğin kadar algo kullan ülke gerçeklerini bil..
    boş işler...
    ülekinin b*k gibi olduğunu görmediklerine inansakta ülkeyi yönetenlerde biliyor..!!
    kısaca realistik düşünen ADAM SHORT YAPAR GERÇEKLERİ GÖRÜR VE KAZANMASI DA LAZIM AMA ŞUNU SÖYLÜYORUM İĞNEDEN İPLİĞE SAMANA SOSYOLOJİDEN ADELETE EKONOMİYE HER GERÇEK SAKLANIR ÖRTPAS EDİLİR YA DA GÖRMEZDEN GELİNDİĞİ SÜRECE SHORTÇULAR KISA TRENDLERDE MAALESEF KAZANIR.uzunda durum bu değil covid trendinden kazanan shortçu gösterin bana hem düşüş hem yükselişinde..
    sanki ülke de herşey GERÇEĞİNE DOĞRUSUNA uygun işliyorda BORSASI İŞLEYECEK...kaç yıldır bu b*ktan düzeni görüyorsunuz DİYECEĞİM TEK ŞEY FANATİK olmayınız..
    bir de batık şirketten bahsetmiş bir arkadaş ....O İŞLER ÖYLE KOLAY OLMUYOR...dindar mafyalar dindar fon yöneticisi kendi tabirleri ile şuan çoğu tahta içindeler..HADİ YİYORSA TKURU YA DA İSMİNİ ŞİMDİ VERMEK İSTEMEDİĞİM TAHTAYI KAPAT..!!YOK ÖYLE..
    UNUTMAYIN OLAN SADECE SANA BANA OLUR BUNLARA BİRŞEY OLMAZ..!!
    Son düzenleme : oyunagelenadam; 12-12-2020 saat: 12:52.

3. şiddetle de tavsiyemdir elliot bilen biri oalrak yazıyorum short yönlü poz da genelde elliot analizi paylaşarak poz aldığını iddia edenlerden ısrar edenlerden korkunuz ve yanılma payları yüzde 5 10 arası olsa da gerçekte yüzde 15 25 arasıdır ve inanmayınız..!!
    bu dediğim kontratlı işlemlerde daha çok geçerlidir..!!
    elliot kim ne derse o dur..!! bildiğini iddia edenlerin öyle bir şey yok kuralı var dese de..!!
    ulen yazan adam bile ucunu açık bırakmış..!!
    çiz trendini keyfine bak olay bu..!

4. neyse öfke mi attım buraya rahatladım ciddiye alan alır..!!
    sonuçta eski üyeyiz..!!
    ama şunu unutmayın hayat pahalı yaşantı pahalı borsa da görece ucuz..!!
    malum hayat bizim ülkede ucuzlamaz ucuzlamayacakta..
    ama ne olursa olsun bu kolerasyonda ikisi birbirini yakalar..!! kolay gelsin..!

ben borsadan bir büyük kazık yedim.
    o da indikatörlere baklamadan
    buradaki genel algı yüzünden oldu.
    şubat ayında thyao çok çıkacak dediler burada.
    baktım aylık macd al vermek üzere.martta al verecek.
    kazığı yiyince martta
    döndüm günlük macd ye baktım.aldığım yerde.pis bir uyumsuzluk ve sat sinyalindeymiş.
    aylık da al vermeden sıyırdı döndü aşağı.
    gerisini siz anlayın artık.

30 yakın vade günlük

buyursun alsınlar.
    ben almam.ne varsa satarım.
    yanılırsam bari sistem yanıltsın.
    burada çok bilmişler değil.

7. SENİN GİBİB bir adam da kendi aklıyla iş yapmıyorsa ne diyeyim hocam..!!!
    uzak vade de adamların dedikleri doğru çıktı ama ..!! bu covidden bahsediyorsan..!! vallaha ne kazandıysam covidden kazandım çok olmadı ama oldu spot oldu ama ne olursa olsun benim elimi gören vioptan çok uzağım ama bist 30 da candır..
    şuan da da endeks tam bu nokta da acayip br belirsizlik bakalım ne olacak gene forum ahalisi benim için bir indikatör ki bunu millet long derken barış pınarında sat sinyali ile burada kazandırmıştı..!!!
    gene aynı nokta da sizleri çalı arkasından okumaya devam...!!

8. sistemin kendince stop çiziyor vs ise heryerden alınır denenir vs..!!! ha gene diyorum viop işi kendi tecrübemdir olana değil maalesef biraz uzağa yapılmalı poz çakallık yapsalarda fiyatlarda oynasalarda uzak poz candır gerisi kendini kandırmak..!

Sayfa 614/996 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •