Cem Uzan'ın röportajı vardı, Bist için ne diyorsun sorusuna kumarhane diye cevap verdi. Temettü veren hisse kaç tane ve verimliliği nedir dedi. Şirketlerim yılda 400 milyon Dolar temettü dağıtıyordu diye kendini temize çıkarmaya çalışıyordu.
1.5 yıldır buaray bakmadım yüzde seksen kaybettiğim portföyün nerdeyse.....!!!!!..viop uğraşıp spotta işlem yapınca her yönüyle daha öngörülebilir oluyor borsa..o yüzden sadece burayı indikatör olarak kullan ..senin de zamanını iyi bilirim ama sadece ön görü zamanın yanlıştı tespit doğru idi.shortçular endeks 500 e gelse bildim diyecek poz taşıma kabiliyeti ya da teminatı ya da ona uygun gene öngörüelebilir bir zamansallığı var mı..!!!.peki şimdi senin ısrar ettiğin o düşüş zamanlarından mevcut politik ve ekonomik olarak fiyatlanmış oldu mu yoksa bu yeni shortçu üyelerin short asıllı hem siyasi hem ekonomik görüşelri artık düşüş yönlü bir kural mı!!
yani short açacaksak ülke b*k gibi long açacak isek almanya bizi kıskanıyor mottosu mu..!!!!demem o ki benim gibi arad a kalanların bakması gerekn tek şey bu iki KUDRETİN ÇATIŞMASI..!!! elimde yüklü spot mal var stopum belli ederim belli..!!!
ülke b*k gibi eeeeee bunlar gerçek değil batık firma çok ..!! o zaman short açalım..!!
almanya bizi kıskanıyor..!!! long açalım..!!!
neyse bir furyadır gidiyor ama şuna çok gülüyorum..covid geldi covid içinde savaş veren bir sağlıkçı olarak anam ağladı ..!!ulen bu shortcuların sığındığı ülke battı vs bir türlü gerçekleşmedi..covidden bir alım yönlü trend oluştu ülkeden yabancı çıktı dolar bazlı yerin dibine girdik ..eeee ülke b*k gibi battık ..!!!
kardeşim şunu shortçualr görmüyor ama mevcut hükmetten bir kişi gitti parıltıyı gördünüz..!!!ama malum şahıs giderse bir de o zaman düşüşn ..alın size long yönlü en büyük hikaye...eee enkaz devaralacaz...kardeşim bir şekilde gelenler mecburen yolunu bulacak..!!!tamam çok çekecez ama çekecez..borç yiğidin kamçısı ve ben bu borcu ödeyemezsem sen de batarsın şuan bunu çok iyi kullandılar kullanıyorlar..!!!tamam geleceğimiz satıldı vs de bizim de anamız babamız bizim geleceğimizi mevcut ikitidarlara oy vererek batırdı...
böyle poz mu açılır anasını satayım...neymiş ülke batıyormuş.!!!
long yönlü konuşursak ta öyle zahmetsiz kazanç yok her çöküş TL bazlı kurtuluş..!!!gene yok öyle herşey düzeldi demeler ilk önce eğitimden başlamadan gelişmek akılcılık ve medeniyet..!!!
size en büyük SHORT YÖNLÜ kurguyu söyleyeim BIRAKIN SİYASİ varsayımları asıl en büyük SHORT AŞI GERÇEKTEN PANDEMİYİ ÇÖZEBİLECEK NORMALLEŞEBİLECEKMİYİZ..!!!
önemli olan bu dur ama buna oynayacak adam yürek yemesi lazım..!!!
unutmayın covidin tedavisi yok sadece ve sadece destekleyici tedavi..yoğun bakımda antibiyorik tedavisi terapi şeklinde uygul*****n dışında birşey yok....AŞI tek umut dünya için...sahadan söylüyorum bunu...ÇİP MİP GEÇİN BU DÜZ MANTIK SAÇMA SAPAN KURGULARI..!!!gözümün önünde ölen o gencecik sağlık.ılar vs neler nelr ya..!!!neymiş ülke ekonomisi bitik SHORT açalım..!!
short açacaksan kurgun bu olmalı yoksa kısa da kazandığını uzunda sağlam DÜZERLER AŞI TUTARSA..!!!
Meral Akşener çok güzel söyledi geçen hafta , tek yaptıkları şey borsayı şişirerek ekonomiyi iyi gösterme çabaları var hükümetin demişti...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
başka yapacakları birşey kalmadı...ülke gerçeklerini fiyatlamak sence burada ki shortçuların işimi..!!!sanki viop a yön veriyor..!!!
kaptır kendini furyaya olsun bitsin..şurda ki idealist uzağa poz almamış tiplere bir tarafımla gülüyorum..!!!2021 ne kadar kötü geçecek shortçular anlatsın sana..))
aşı tutarsa da ülke ekonomik gerçeklerine mi dönecek..!!!sende çok eleştirildin bunda kiminde haklı çıktın sonuç ne onu de bana..!!
Ah be dostum , burası Türkiye burası Ortadoğu. İran a iki füze atsalar bir haftada 20 bin puan düşer borsa.
Seçim belirsizliği, ABD ile Rusya arasında kalmışlık, ekonomik sıkıntılar ve üretim olmayışı... Felan fisman.
15 sene oldu al-sat yaparım, borsa da kağıt yerine Türkiye nin herhangi bir dağından (ova değil dağ) arsa alsaydim şimdiye 50-100 kat artmıştı...
Hırsızlık var burada resmi olarak.
Keşke tüm kağıtlar 3-5 kat artsada herkes kazansa ama öyle bir dünya yok ve asla da olmayacak...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri