Sayfa 616/996 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop - XXVIII

SHORT açılır... açacaksan The Big Short açacaksın..
    ama çıktıkça teminat ilavesine dayanarak...

Dünyanın borçları ödeme kabiliyetinin bittiğini hepimiz biliyoruz...
    Bizim devletinde iflas ettiğini yazamasakta, lafını etmesekte..Biliyoruz..

Sadece işimiz, günleri kovalamak..

2.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Eline , yüreğine sağlık ... Tüm şeffaflığın ve adamlığın için teşekkürler ... Bol kazançların olsun.
    hocam siz benim idolümsünüz..!!!saygılarımla..!!
    unutmuyorum sizlerin çoğu hisse de ısrarınızı..aslında para kaybedip tekrar kazanmasam o parayı kaybetmesem cidden bu kadar objektif olamazdım...şimdi bir kaç tip çıkar burada boğasın sen der ..tıpkı günlük yaşamda az muhalif konuşulduğunda cehape vs damgası yemek gibi burada..

Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Ah be dostum , burası Türkiye burası Ortadoğu. İran a iki füze atsalar bir haftada 20 bin puan düşer borsa.
    Seçim belirsizliği, ABD ile Rusya arasında kalmışlık, ekonomik sıkıntılar ve üretim olmayışı... Felan fisman.
    15 sene oldu al-sat yaparım, borsa da kağıt yerine Türkiye nin herhangi bir dağından (ova değil dağ) arsa alsaydim şimdiye 50-100 kat artmıştı...
    Hırsızlık var burada resmi olarak.
    Keşke tüm kağıtlar 3-5 kat artsada herkes kazansa ama öyle bir dünya yok ve asla da olmayacak...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben buna katılıyorum.
    birde sağlığın bozuluyor.
    15 sene önce bir arsa almıştım 30.000 e şimdiki parayla.
    şimdi fiyatı 900 000

4.  Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Ah be dostum , burası Türkiye burası Ortadoğu. İran a iki füze atsalar bir haftada 20 bin puan düşer borsa.
    Seçim belirsizliği, ABD ile Rusya arasında kalmışlık, ekonomik sıkıntılar ve üretim olmayışı... Felan fisman.
    15 sene oldu al-sat yaparım, borsa da kağıt yerine Türkiye nin herhangi bir dağından (ova değil dağ) arsa alsaydim şimdiye 50-100 kat artmıştı...
    Hırsızlık var burada resmi olarak.
    Keşke tüm kağıtlar 3-5 kat artsada herkes kazansa ama öyle bir dünya yok ve asla da olmayacak...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şefim kaç yıldır borsa dasın bilmiyorum ama benim ana pozum SASA da 5.5 yılı geçtik...arsa mı sasa mı..!! yatırım böyle ouyor maaelsef ve ben bu foruma başka forumda dahil çok whastsap grubuna dahil oldum onalrın çoğu bilir..!!! TEMELİ MARKA DEĞERİ VS NE OLURSA OLSUN ARSA NİYETİNE TUTULMALI BAZI ŞEYLER..ülke batıyor füze yedikle olmuyor bu işler..son 2 yılda ki uyanışım bu yönlü değişti..!!FÜZE Mİ ATMIŞ ABD illaki alım yapar yatarım hem vaktimden çalmam hem de çocugumla ilgilenirim..!!!öyle demeyin bulursanız borsanın kazandırdığını kimse veremez ..!!bakın safkar alan arkadaşım yeni bozdu kağıdını 1 temettü aldı vs adam ev adlı..kimisi içinde bu işler böyledir..!!!
    BABAM ÇOK ANLATIRDI RAHMETLİ..!!!
    vakti zamanın da bir arap varmış ..oğlu demiş ki baba develerin fiyatı çok UCUZ..!!ne yapalım alalım mı..!!
    babası;hayır oğlum olmaz demiş..!!!!
    oğlu;baba çok ucuz..!! babası olsun olum alamayız demiş..!!!
    aradan zaman geçmiş..!!
    baba develerin fiyatı arttı ne yapalım babası da demiş ki hepsnini al ..!!!
    baba neden böyle yaptın ucuz ken almadın..!!!
    oğlum o zaman param yoktu demiş.. demem o ki deve fiyatından ve adamın alım gücü...
    AL SANA ÜLKE ÖZETİ..!!!

5. Oturdum biraz daha çalıştım.
    Biden ile kolkola-Normalleşiyoruz rallisine.
    Bu senaryoda İsrail var, Onla cilveleşen Arap ziftleri var.
    Karşıda İran var. Rusya var.
    Cem Karaca'nın şarkısı gibi "Ben döndüysem döndüm işte! Oh be!"
    Eğer AKP seçime gitmeden Küreselcilere teslim olursa,
    Kasım-Aralıkta endeks yükselişinin 2 misli daha gelir Marta kadar.
    Pandemi bitti-Aşı Ola la1
    Arap-Yahudi-Johnny "We are the world" AB"emekliler klubü"
    Eylüle kadar 3 misli daha.

Seçim olur mu diye sorarsanız?
    Atatürk seçimle mi geldi? O zaman seçim bence boş, içine atılan oylar da boş. O oyların üstünde yazılı adaylar ve partiler de boş.
    Osmanlı'da seçimle gelen "İttihat ve Terakki"(Proto AKP) Enver ergenliğiydi.
    Şimdi de Babacan ve İmamoğlu ergenleri gelir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. evet piyasalar longtur. bu herkes tarafından bilinir amaaaa mayıstan beri xu030 spotta burnumdan getirdiler. sinir stres harbi yaşattılar. şu piyasada dökülmeden 1 sene long kalan adam antartikada yaşıyordur. ya da uzaylıdır. bu ülkede yaşıyor olmasına imkan yok.

7. ARABA ALSAN daha çok kazanmıştın sayın koç..!!! ülke battı uno 26000 tl..şahin 30000 tl)) koç hl 1000 lot o kadar etmiyor..!!
    bu zamanda böyle yapacak bir şey yok
    bence uno ve şahine short basılmalı..!!!
    BUNDAN SONRA BUNLARIN FİYATI DÜŞER Mİ..!! mesela uno geldiği yere geri döner mi..!!kaporta boyası olmuş kapı boyatması olmuş 400 tl sadece astarlı..

8.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Oturdum biraz daha çalıştım.
    Biden ile kolkola-Normalleşiyoruz rallisine.
    Bu senaryoda İsrail var, Onla cilveleşen Arap ziftleri var.
    Karşıda İran var. Rusya var.
    Cem Karaca'nın şarkısı gibi "Ben döndüysem döndüm işte! Oh be!"
    Eğer AKP seçime gitmeden Küreselcilere teslim olursa,
    Kasım-Aralıkta endeks yükselişinin 2 misli daha gelir Marta kadar.
    Pandemi bitti-Aşı Ola la1
    Arap-Yahudi-Johnny "We are the world" AB"emekliler klubü"
    Eylüle kadar 3 misli daha.

Seçim olur mu diye sorarsanız?
    Atatürk seçimle mi geldi? O zaman seçim bence boş, içine atılan oylar da boş. O oyların üstünde yazılı adaylar ve partiler de boş.
    Osmanlı'da seçimle gelen "İttihat ve Terakki"(Proto AKP) Enver ergenliğiydi.
    Şimdi de Babacan ve İmamoğlu ergenleri gelir.
    emeğine sağlık..!!!! AŞIYI ÇOK CİDDİYE ALMAK GEREKLİDİR ..!!DİĞER SAYDIKALRINIZ TUZU BİBERİ..!!!

Sayfa 616/996 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •