Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yüzlerce test yaptım.LONG-FLAT her zaman SHORT-FLATTEN daha kazançlı.

sebebini açıkladım.

bu değil ki short para kazandırmaz.uygun zamanda yapılan short: çok hızlı olarak 15-25.000 puan kazandırır..

genelde yılda 2 kere trente oynayarak short yaparım.

ama diğer anlarda long esastır.

yanılıyor olabilirim ama 1410 ve çarşambadan itibaren merak ediyorum.

kendimce hesaplarım var..ama saatlik sat vermeden asla short yapmam.

bankların bu kadar diplere yakın olduğu anlarda 2 tavan çekse kim ne der?

TÜM KOŞULLAR OLSA BİLE İŞARET FİŞEĞİ LAZIM..oksijen,benzin ,odun vs.olsa bile ilk ateş-kıvılcım olmadan huzur devam eder..

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ülke battı
    bu zamanda böyle yapacak bir şey yok
    ÜLKE'nin ÖZETİ..!!!
    ne söylesek değiştirme gücümüz yok paa ve medya gücüyle haklıysan haksız çıkartıyorlar geçtimki oğluna bu urumu anlatamıyorsun sonuç susmak galiba dostum

3. 2008 krizinde froto 1 TL idi , alıp da hala satmayan varsa ne ala...
    Kağıt alıp da hergun bakıyorsanız zaten uzun vadeli tutamazsıniz.
    Borsa da kazanç/ kayıp oranı çok düşük çünkü bizim gibi ülkelerde kader bu , coğrafya kaderdir...
    3 sene önce 70 bine aldığım araç 250 bin olmuş. Altın son beş yılda 6 ya katlamış, thyo bankalar sanayi kağıtları hala aynı yerde.
    Dededen kalma arsalar var yeni araba fabrikası karşısında yeminle hiçbir kağıttan bu şekilde prim ve para kazanamazsin, bazı şeyler nasip.
    Yönetimsel olarak sorunlar var canım ülkemde ve en büyük sorunumuz ADAM yetişmiyor maalesef, idareci ve yönetici olarak tabi.
    Sivrilenlerin de içleri boşaltılıyor, itibarsizlaştiriliyor...
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    şefim kaç yıldır borsa dasın bilmiyorum ama benim ana pozum SASA da 5.5 yılı geçtik...arsa mı sasa mı..!! yatırım böyle ouyor maaelsef ve ben bu foruma başka forumda dahil çok whastsap grubuna dahil oldum onalrın çoğu bilir..!!! TEMELİ MARKA DEĞERİ VS NE OLURSA OLSUN ARSA NİYETİNE TUTULMALI BAZI ŞEYLER..ülke batıyor füze yedikle olmuyor bu işler..son 2 yılda ki uyanışım bu yönlü değişti..!!FÜZE Mİ ATMIŞ ABD illaki alım yapar yatarım hem vaktimden çalmam hem de çocugumla ilgilenirim..!!!öyle demeyin bulursanız borsanın kazandırdığını kimse veremez ..!!bakın safkar alan arkadaşım yeni bozdu kağıdını 1 temettü aldı vs adam ev adlı..kimisi içinde bu işler böyledir..!!!
    BABAM ÇOK ANLATIRDI RAHMETLİ..!!!
    vakti zamanın da bir arap varmış ..oğlu demiş ki baba develerin fiyatı çok UCUZ..!!ne yapalım alalım mı..!!
    babası;hayır oğlum olmaz demiş..!!!!
    oğlu;baba çok ucuz..!! babası olsun olum alamayız demiş..!!!
    aradan zaman geçmiş..!!
    baba develerin fiyatı arttı ne yapalım babası da demiş ki hepsnini al ..!!!
    baba neden böyle yaptın ucuz ken almadın..!!!
    oğlum o zaman param yoktu demiş.. demem o ki deve fiyatından ve adamın alım gücü...
    AL SANA ÜLKE ÖZETİ..!!!
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolar uçuşa geçtiğinde borsada aylarca belki senelerce malda yatıp doların arkasından el sallamak düşüncesi batık şirketlere yatırım yapmaya cezbetmiyor. Şu anda da bir tezgah dönüyor. Badem sağlam pompalıyor evet ama bademlere güvenilmeyeceğini anlamış olmak lazım. Hele ki PY ile anlaşmış badem KYsini günü geldiğinde temiz satar.

Velhasıl endeks dipten çıkamazken short güzellemesi, fizana giderken long güzellemesi. Fanatikliği bırakın artık.
    Taktiksel pozisyon vardır. Endeks çıkarken shorttan, düşerken longdan para kazanabilirsin. Kişinin kendi terciğidir kimi trene atlar kimi tepki kovalar. Beylik ezbere lafları bırakın artık, yok doğası gereği vs... Biliyoruz yahu.
    Heryerden shortlayıp borsanın sıfırlanmasını beklemiyor shortçu. Ama longçularda da doğası gereği öyle bir sayılar atılıyor ki herhalde finans piyasasının başında robin hood var sanıyorum.

Yön belliyken niye terse pozisyon açıyorlarmış?.. Yahu longun alıcısı olmasa yukarı nasıl gidecek?
    Mantığa aykırı düşünmesine rağmen para kazanmanın verdiği özgüvenle konuşan arkadaşlara dikkat etmelerini öneririm.
    Özgüvenle terse yakalanırsan pala affetmez çarpar.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Ortada belli bir şey var.
    Para faizde değerlenmiyor.
    Ya emlak,yada borsada değerlenir.
    Dolardaki dalgaları becerebilip kullanabilirsen ne ala.
    Daha dolarda çıkacak.
    Borsadada dalgaları becermek lazım.
    Garanın bu kaçıncı çıkıp düşüşü yıllardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Dolar uçuşa geçtiğinde borsada aylarca belki senelerce malda yatıp doların arkasından el sallamak düşüncesi batık şirketlere yatırım yapmaya cezbetmiyor. Şu anda da bir tezgah dönüyor. Badem sağlam pompalıyor evet ama bademlere güvenilmeyeceğini anlamış olmak lazım. Hele ki PY ile anlaşmış badem KYsini günü geldiğinde temiz satar.

Velhasıl endeks dipten çıkamazken short güzellemesi, fizana giderken long güzellemesi. Fanatikliği bırakın artık.
    Taktiksel pozisyon vardır. Endeks çıkarken shorttan, düşerken longdan para kazanabilirsin. Kişinin kendi terciğidir kimi trene atlar kimi tepki kovalar. Beylik ezbere lafları bırakın artık, yok doğası gereği vs... Biliyoruz yahu.
    Heryerden shortlayıp borsanın sıfırlanmasını beklemiyor shortçu. Ama longçularda da doğası gereği öyle bir sayılar atılıyor ki herhalde finans piyasasının başında robin hood var sanıyorum.

Yön belliyken niye terse pozisyon açıyorlarmış?.. Yahu longun alıcısı olmasa yukarı nasıl gidecek?
    Mantığa aykırı düşünmesine rağmen para kazanmanın verdiği özgüvenle konuşan arkadaşlara dikkat etmelerini öneririm.
    Özgüvenle terse yakalanırsan pala affetmez çarpar.
    Bu adamlar tekniğe temele göre değil diğer kısmı shortsa long, longsa
    short oluyor son 10 günde sat vermeyen sistem varmıdır sanmıyorum
    ama birkaç dakika da ala geçiyor.Bademler şunlar bunlar karşılarında
    güçlü birileri de yer almıyor çünkü it iti ısırmıyor anlaşılan.Borsalar da
    düzen sanki MB lerin dağıttıkları paraları küçüklerden toplama üzerine
    kurulmuş.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

7. Tartışmalarda amasız, fakatsız konuşalım diye bazen ara tartışmalar oluyor. Bana göre amasız fakatsız söz olmaz.

Hatta İngilizce düşündüm, aşağıdaki sözcüklerin tamamı kullanılmamış olan her söylem ek****** diye. Filmlerde, oyunlarda, kitaplarda bazı noktalar eksik oluyor ki muhatap kendisi de düşünsün. Çocukken filmlerde The End, Son lafına gıcık olurdum bundan sonra ne oldu diye merak ederdim.

>>>>>>>
    My Perspective is:

but,
    necessary,
    necessarily,
    excluding,
    enough,
    sufficient,
    circumstance,
    conditions,
    extra,
    ordinary,
    normal,
    previous,
    now,
    after,
    position,
    more,
    less,
    missing,
    minimum,
    maximum,
    under above,
    until,
    next,,
    first,
    last,
    most of all,

Tabi buna aşağılardaki de eklenirse sen konuş biz o zaman susalım durumu olur.

alternatively,
    By the way
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Bu adamlar tekniğe temele göre değil diğer kısmı shortsa long, longsa
    short oluyor son 10 günde sat vermeyen sistem varmıdır sanmıyorum
    ama birkaç dakika da ala geçiyor.Bademler şunlar bunlar karşılarında
    güçlü birileri de yer almıyor çünkü it iti ısırmıyor anlaşılan.Borsalar da
    düzen sanki MB lerin dağıttıkları paraları küçüklerden toplama üzerine
    kurulmuş.
    bu adamlar dediklerinizi daha açık ifade ediyorum: dükkanın sahipleri. içeriden dışarıdan paslarla gol atılıyor.
    yukarıda uzun vade iki isimden bahsedilmiş o vadeyi bekleyen adamla 10 gün içinde arşı alaya giden hisseleri yakalayan adam arasında hakkaniyet var mı? nerde ilkeli, şeffaf, dürüst borsa?
    uzun vadeymiş geçiniz.

Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •