Sayfa 618/996 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Uzmanlar, Türkiyenin üretimde devrim yapması durumunda bile
    Merkez Bankasının 133 milyar dolarlık rezerv kaybının yerine konmasının en az 5 yıl alacağını dile getiriyor..

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...mpression=true

rezervlerini 1-2 yılda kaybetmiş ve eksiye geçmiş başka ülke var mı acaba??

yorumları baştan aşağı okudukca hayret ediyorum.. yav kardeşim öncelikle sen kendini anlatıyosun. kaç kişiyi tanıyosun bu alemdede önyargılı davranıyosun. ikinci ufak tefek çalım atmalar haricine borsamın ne kumarhane nede kumar. çünkü destekte dirençte çalışıyor kardeşim. insan kendi beceriksizliğini borsaya yüklemeyecek. örnekmi? kaç oldu sayısını bile hatırlamıyorum ama en son dün garan destek kaç vermişim kaçtan dönnmüş? geçin böyle işleri ne arıyorsanız kendinizde arayın...

3. dükkanın sahipleri.
    dolar/tl günlük grafiğinde trumpı çizen adamlar var.
    açılış rakamını 1453 puandan başlatan adamlar var.
    en derinlikli kağıdın 5 dk.'lık grafiğinde cami silüeti çizenler var.
    hepsini 6 ay içinde gördüm/gördük.

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yorumları baştan aşağı okudukca hayret ediyorum.. yav kardeşim öncelikle sen kendini anlatıyosun. kaç kişiyi tanıyosun bu alemdede önyargılı davranıyosun. ikinci ufak tefek çalım atmalar haricine borsamın ne kumarhane nede kumar. çünkü destekte dirençte çalışıyor kardeşim. insan kendi beceriksizliğini borsaya yüklemeyecek. örnekmi? kaç oldu sayısını bile hatırlamıyorum ama en son dün garan destek kaç vermişim kaçtan dönnmüş? geçin böyle işleri ne arıyorsanız kendinizde arayın...
    Pek futboldan anlamam, ama maç başlamadan 2 saat önce stada gitmek, maç bitimine 5 dakika kala tribünden ayrılmak en rahat ve sosyal strateji gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Pek futboldan anlamam, ama maç başlamadan 2 saat önce stada gitmek, maç bitimine 5 dakika kala tribünden ayrılmak en rahat ve sosyal strateji gibi.
    valla insan ne kadar anlayıp ne kadar anlamadığını kendisi daha iyi bilir. ne demiş ziya paşa? ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    valla insan ne kadar anlayıp ne kadar anlamadığını kendisi daha iyi bilir. ne demiş ziya paşa? ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
    Çok güzel bir söz. Lafa kanmamak lazım ve iblis herkesin lafını eyip bükmeye çalışır, ekstra olarak anlayanı da yanıltacak şekilde hareket eder.

Zamanında maçların son 15 dakikasında kapılar açılırdı, ben de çocukken bedavaya girmiştim skor son 2-3 dakika ve uzatmalarda değişmişti, ümidi kesip otobüse koşanlar kaçırmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok güzel bir söz. Lafa kanmamak lazım ve iblis herkesin lafını eyip bükmeye çalışır, ekstra olarak anlayanı da yanıltacak şekilde hareket eder.
    bakın yeminle söylüyorum ben ekonomik olsun, siyasi olsun, haberlere sadece akşamları takip ediyorum. yani oyun içinde kulağım kapalı. ama bunu kendimi anlatmak için demiyorum. hayır gelmez çünkü bunu anlatmaya çalışıyorum

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
    Ziya paşa denince...

Sayfa 618/996 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •