Sayfa 641/996 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Altınlarda Çıkış beklentim devam ediyor.
    Muhtemel ikili tepe olacak.
    Garan shortta stopum yok.
    az ihtimal ama 12 oldu ,13 oldu yine stop yok mu????

2.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    10 bin nakiti olan için 10 kontrat almak mantıklı degilki viopta amaç kaldıraç kullanmak,10 bin nakitle alabileceginiz spot malın enaz 3 katını almalısınızki viop işe yarasın yoksa dediginiz dogru şahsen ben 5 katı mal alabildigim için pay vadelideyim
    5 katı alıyorsanız bu riskli değil mi? temmuzda 10 günde 160 kademe düşmüştü. portföy sıfırlanır.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Kriz bitiyor artık.
    Dowda bu aralar 26 ya bir dalma olabilir sadece.
    Yinede bu korona aşısının etkilerini izlemek gerekir.
    Aşı fayda etmezse işimiz zor.
    Pandemi olmasaydı. Teminatlarda bir sıkıntı yokmuydu? Finansal sistem bununla yüzleştimi. Ben gelecek olan teminat bozulmasının tarifi olmayan bir krizi domino etkisiyle küresel krize evirmesini bekliyorum. Petrolde yaşanan tüm varlıklarda yaşanabilir mi? Asıl soru bu. Tam durgunluk ve mülkiyetsizleştirme.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    5 katı alıyorsanız bu riskli değil mi? temmuzda 10 günde 160 kademe düşmüştü. portföy sıfırlanır.
    evet çok riskli ama getiriside 5 katı oluyor,3 yıldır bögle devam ediyorum,terste kalırsam para ilave ediyorum,netice getiri müthis,kazandıgımı dolar tutuyorum o koruyor,yeni başlayanlara önermem ama zor yani

5. Youtubeda katastrofçu komplo meraklısı abileri amcaları izleyenler gene başlamış dünyada finansal sistem çöküşçülüğü oynamaya.Evde kalmanın yan etkisi olsa gerek.

Gülme geliyor sadece. İyi haftasonları.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://tr.sputniknews.com/amp/avrup...mpression=true

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aşının tam koruması iki doz tamamlandıktan sonra gerçekleşiyor diye biliyorum. Buda zaten 1 ay demek. Bugün aşılamam başlasa 1 ay sonra güvene kavuşuyorsunuz. Bu açıdan konuya doğru yaklaşmışlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Youtubeda katastrofçu komplo meraklısı abileri amcaları izleyenler gene başlamış dünyada finansal sistem çöküşçülüğü oynamaya.Evde kalmanın yan etkisi olsa gerek.

Endeks 100 bine geldiğinde de aynı yazılar yazılıyordu. Çok çıktı sebepsiz deniyordu.
    140 a geldik aynı bakış açısı. Düştüğü zaman da demiştik denilecek.
    Borsanın dönemsel hareket ettiğini ve inip çıktığını anlamama ısrarımız var.
    Çıkarken çok çıktı düşecek diye mal almayıp arkasından bakan, düşerken de geri yükselir diye eldekini satmayan ve akraba olan değişmez bakış açısı...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. ekonomilerin çökmesi için tek neden şu olur;
    AŞI + TEŞVİK operasyonunun AŞI AYAĞI nın vaka ve ölüm sayılarını düşürememesi olacaktır..
    eğer bu olacaksa borsa gibi varlıklardan para kazanma aşaması biter ve konuşalan esas neden, dünya nüfusunun azaltılması operasyonu başlar..işte o zaman kaos başlar..şuan aşılar için %90 larla başarı oranından bahsediliyor..bakalım öyle olacak mı..

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Youtubeda katastrofçu komplo meraklısı abileri amcaları izleyenler gene başlamış dünyada finansal sistem çöküşçülüğü oynamaya.Evde kalmanın yan etkisi olsa gerek.

Sayfa 641/996 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •